2777
2789

سرمایه ای که ندارم در مجموع حدود ۲۵تو همه کارتهام رو هم

البته اینکه همین امروز ظهر حقوقمو دادن هم بی تاثیر میست🤪😂

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرمایه ای که نقدی باشه ندارم ولی طلا زیاد دارم

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
۱۵۰ میلیون ماشین  و صد میلیون پول پیش  ۳۰ میلیون طلا  و ۱۵۰ میلیون پول دوباره که ا ...

اگه اهل وام هستی ومیتونی قسط بدی سپرده کن۱۵۰دیگه وام بگیر بذار رو ماشینت و۱۵۰تومنشو  ببر طلابخر

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

لباسام😂

در حد ده پونزده گرم طلا. همشون رفتن... اگ سرمایم نمیدادم شوهرم الان شاید 500 میلیون یا شاید زمین و... 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

نقد یا همه چی؟

من یه لیست اکسل دارم 

دارایی هایی که طی ۲۴ ساعت میشه نقد کرد 

😃

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
2790
2778
2791
2779
2792