2777
2789
عنوان

بنظرتون تو این شرایط چیکارکنیم

102 بازدید | 3 پست

گیری آدم ظالم افتادیم،واضح بگم آدمی ک در حدیه ک اگه آزاد رو زمین باشه به دیگران ممکنه آسیب جدی بزنه وباید تيمارستان بستری شه،پدرخوندمه شوهر مامانم منم متاهلم ولی جونم ب جون مامانم بستس،زمانی ک من مجرد بودم هم کم عذابمون نداد ،بخدا خستم

الان مامانم امنیت جانی نداره از دست این آدم، عفت کلام نداره اعصاب نداره مشروب خوره، دیشبم تو محله آبرو ریزی کرده تاپیک قبلم نوشتم، مامانم دیگه نایی براش نمونده بیچاره،منم همراهش دارم آب میشم،نمیتونه ازش طلاق بگیره چون هزار بارامتحان کرده ولی این آدم کاری کرده ب غلط کردن بیفته و برگرده سر زندگیش،بزرگتری هم نداریم، بخدا دیگه نمیکشم نمیدونم باید چیکار کنم میترسم کار دیشبش به گوش خانواده شوهرم برسه وباهام قطع رابطه کنن، به سرم زده برم براش دعا بگیرم ولی میترسم، تورو خدا هرچی بلدین و فک میکنین کمکمون میکنه بگین توروخدا

اگه به مامانت آسیب میزنه مامانت شکایت کنه قانونی اقدام کنه اگه مدرک معتبر داره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرک مثلا چ مدرکی

من که نمیدونم اون دقیقا با مامانت چیکار میکنه که بگم چه مدرکی

مدرکی که پیش قانون معتبر باشه دیگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم