2777
2789
عنوان

چجوری اعتماد بنفسمو بالا ببرم؟

165 بازدید | 15 پست

اصلا نمیتونم تو جمع حرف بزنم تو دانشگاه مدام کنفرانس ورمیداشتم ولی کل مدت ناخنمو تو گوشتم فرو برده بودم و صدام لرزش داشت

نمیتونم جلوی دوربین خوب بایستم و حس میکنم اصلا عکسام برای همین خوب نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط فکر کنی از اون ادمایی که اونجا هستن خیلی سرتری،و واقعا هم‌هستی،پس  تمومه

یعنی فکرکن عکاسی داشتیم بعد چشمای من تو چندتاش اعتماد بنفس نداشتن و دقیقا همونا بدترین ژستها شدن

باید خودتو توی موقعیت های استرس زا قرار بدی

کم کم ترست میریزه

منم همین بودن ازم برای تئاتر اونم به زبان انگلیسی که اصلا تسلط کافی نداشتم دعوت کردن اولش انقدر میترسیدم گفتم نه به اصرارشون رفتم و از همون روز راحت توی جمع صحبت میکنم 

یعنی فکرکن عکاسی داشتیم بعد چشمای من تو چندتاش اعتماد بنفس نداشتن و دقیقا همونا بدترین ژستها شدن

خب ایرادت اینه فک میکنی زشتی،که اصلا اینجوری نیست،وقتی عکس میگیری جوری وایسا انگار واسه مجله بیوتی تایمز عکس میگیری

کاربر پسرم،دست ما کوتاه و خرما بر نخیل،پای ما لنگ هستو‌منزل بس دراز

من ۶۰ درصد مشکلاتم به خاطر اعتماد به نفس پایینمه😢

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
خب ایرادت اینه فک میکنی زشتی،که اصلا اینجوری نیست،وقتی عکس میگیری جوری وایسا انگار واسه مجله بیوتی ت ...

دقیقا ...

اصلا حالم بد میشه چندتا از عکسامو میبینم از بس ک بد شدن