2777
2789
عنوان

بهم خوردن عقد

398 بازدید | 21 پست

دوستان منو همسرم قرار بود عید عقد کنیم هفته پیش تمام خرید هام طلا اینجا انجام داده بودیم الان چند روز به مشکل خوردیم که قضیه اش مفصل میشه لطفاً دعا کنین واسم که مشکلم حل بشه شرایط ام مثل قبل بشه ممنون ❤️

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الخیرُ فی ما وَقَعَ

انشاالله بهترین اتفاقی که به صلاح هر دوتونه براتون رقم بخوره و به بهترین شکل مشکلاتتون حل بشه و عاقبت به خیر بشید💛🙏🌻

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
اگه میدونی باهاش خوشبخت نمیشی همین الان جور نشه بهتره منم همین تجربه رو داشتم منتهی اشتباه کردم عقد ...

سلام استارتر روزی چند بار پیام اینشون روبخونید لطفا.بعد نگید خدا هوامو نداشت وبهم چیزایی رو نشون نداد.موفق باشید

اگه میدونی باهاش خوشبخت نمیشی همین الان جور نشه بهتره منم همین تجربه رو داشتم منتهی اشتباه کردم عقد ...

درسته مشکل ما اصلا ربطی به این چیزا نداره مقصر منم من اون موقع همزمان با همسرم که داشت جدی میشد با کسی دیگه صحبت کردم و...بخاطر این میگم مقصر خودم بودم 

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...