2777
2789
منم ۳۳ ازدواج کردم عزیزم..همسرم هم دوسال تز خودم کوچیکتره خیلی شباهت داشتیم به هم

من یه چند روز پیش خواستم از طریق معرف البته با یکی اشنا بشم برا ازدواج از روز اول عشقم عشقم میکرد هرچی گفتم ما داریم اشنا میشیم لطفا احساساتی برخورد نکنین بدتر میکرد نذاشتم دیگه زنگ بزنه الان فکر میکنم نکنه رفتارم درست نبوده نمیدونم چطور با اقایون رفتار کنم

نه اینجوریا هم نیس  شش ماه با هم باشن بدون عقد  ولی خانواده های درجه یک در جریان باشن&nb ...

این سنتی نیس

درسته با ددستی پیش نرفتی ولی سنتیم نیس

کاملا مدرنه این ازدواج

ولی باید تا حدالقل 6 ماه رفت و امد باشه

به فامیلم چیزی نگید تا عقد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم سنتی اصلا خوب نیس البته من نمیگم اینو روان شناساهم میگن ازدواجی ک دو ساعت همو ببینن برن عقد ...

اره واقعا خیلی وقتا اصلا شناخت و علاقه ای،شکل نمیگیره ولی مثلا ما محیط،زندگیمون جوری هست بیشتر موردا سنتی خودمم اهل دوستی نیستم 

من یه چند روز پیش خواستم از طریق معرف البته با یکی اشنا بشم برا ازدواج از روز اول عشقم عشقم میکرد هر ...

اون موقع که من با همسرم اشنا شدم خودم دکتری قبول شده بودم منتظر جپاب مصاحبه بودم...همسرمم داشت برای تافل میخوند...ما خیلی دز مورد اهدافمون خرف میزدیم ...اینطور که عشق عشق بکنیم نبود

⁦♥️⁩

الهی .خدارحمتشون کنه 💚فاتحه خوندم واسشون  من خالم که فوت شد ۹ماه بعدش بابابزرگم فوت شدتوی ۱۸ر ...

خیلی سخت گذشت خیلی خدا رفتگان شما هم بیامرزه 

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
خیلی سخت گذشت خیلی خدا رفتگان شما هم بیامرزه 

💚💚💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤