2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی مسجد بودم 

یکی از اقوامشون منو دید 

پرس و جو کرد از دوستش که مسجدی بود 

اونام ما رو میشناختند 

معرفی شدیم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

از طریق یه واسطه ک‌ آشنایی خوبی هم از اونا و هم از ما داشت و گفت ب هم می‌خورید و معرفی کرد و ما هم رفت و آمد و ..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دوس دارم اول طرف بیاد به خودم بگه بقیش به صورت سنتی پیش بره😌😂

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

من سنتی ازدواج کردم .همسرم پیش بابام کارمیکرد 

فامیل خیلی دورهم هستیم 

به نظرمن ازدواج سنتی بایدباشناخت کافی ازطرف مقابل باشه .دوره نامزدی واین چیزاهم حتمابایدداشته باشن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من🤚

هیچی اتفاق خاصی نیافتاد باباهامون باهم دوست بودن رفت و آمد خانوادگی داشتیم ولی شوهرمن هیچوقت نمیومد خونه ما سال ۹۵ عید اومدن اونم اومد و اومدنش همانا و ازدواج ماهم همانا🤣

بدنیست من چون سنم کم بود اولاش فکرمیکردم بچه بازیه تموم میشه ولی دیگه عادت کردم خوشم اومد ازش الان یه زندگیه فوق العاده خوب داریم و خیلی خوشحالیم😍😍

ایشالا یه آدم خیلی خوب هم قسمت شما بشه عزیزم