2777
2789
من سنتی ازدواج کردم .همسرم پیش بابام کارمیکرد  فامیل خیلی دورهم هستیم  به نظرمن ازدواج س ...

خدا رحمت کنه خاله تونو خدا دلتون آرامش بده امضاتو خوندم  همه ما رفتینی هستیم و این رفتن خیلی سخت و دردناک واسه اطرافیانه

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
بنظرم سنتی اصلا خوب نیس البته من نمیگم اینو روان شناساهم میگن ازدواجی ک دو ساعت همو ببینن برن عقد ...

اونجوری بله ما سنتی معرفی شدیم یک سال نامزد بودیم تو این یکسال از هم شناخت کافی رو پیدا کردیم بعدش عقد کردیم اونم یک سال گذشت تا عروسی کردیم بیشتر همو شناختیم ترقیبا دو سال باهم بودیم تا عروسی گرفتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت کنه خاله تونو خدا دلتون آرامش بده امضاتو خوندم  همه ما رفتینی هستیم و این رفتن خ ...

ممنونم 💚

بله درسته 🥺

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ما مجازی اشنا شدیم از روز اول مامانم در جریان بود حای برای اولین قرارمون خواهرم منو با ماشین رسوند ب ...

موقع اشنایی رفتارت چطور بود یعنی رسمی و اینا یا عاشقانه و قربون صدقه  چقد طول کشید امد خاستگاری 

اونجوری بله ما سنتی معرفی شدیم یک سال نامزد بودیم تو این یکسال از هم شناخت کافی رو پیدا کردیم بعدش ع ...

خب این سنتی نیس

سنتی اینه ک طرفو یبار ببنی بشینی پای سفره عقد، منظور شما رو فهمیدم البته میخواستین بگین دوست نبودین

شما ازدواج درستی داشتی

چقدر جالب من با سی و پنج سال سن جرات ندارم با کسی اشنا بشم نه خاستگار سنتی دارم ن خودم میتونم با کسی ...

منم ۳۳ ازدواج کردم عزیزم..همسرم هم دوسال تز خودم کوچیکتره

خیلی شباهت داشتیم به هم

⁦♥️⁩

دوستی داریم تا دوستی اولا باید سن مناسب باشه  بعد باید ببینی اصلا طرف مقابلت میخواد ازدواج کن ...

همین فاصله تاکات خیلی وابسته میشم و کلا سیستمم بهم میخوره ولی الان خیلیییی قوی تر از گذشته م و دیگه دوس ندارم اون عذابای روحی گذشته رو تجربه کنم چون دیگه توانشو ندارم

موقع اشنایی رفتارت چطور بود یعنی رسمی و اینا یا عاشقانه و قربون صدقه  چقد طول کشید امد خاستگاری ...

ما شرایطمون خیلی شبیه بود...من فوق لیسانس دانشگاه بهشتی خونده بودم همسرم هم فوق دانشگاه شریف بود....اهدافمون و مسیرمون شییه بود...خانواده جفتمون تخصیلکرده بود....حتی تعداد خواهر برادرمون یکی بود...از دیدار تا نامزدیمون دو ماه شد....دوازده روز بعد نامزدیمون هم عقد کردیم...رفتارم دوستانه بود

⁦♥️⁩

همین فاصله تاکات خیلی وابسته میشم و کلا سیستمم بهم میخوره ولی الان خیلیییی قوی تر از گذشته م و دیگه ...

خب شما سنتی هم اشنا کنی مشکلت حل نمیشه چون شاید یکی رو معرفی کردن بهت ولی وابسته شدی و بهم نخوردین و رفت 

دختر تا میتونی باید رو خودت و اعتماد ب نفست کار کنی

وابستگی سمه تو رابطه حتی طرف شوهرتم باشه

بنظرم سنتی اصلا خوب نیس البته من نمیگم اینو روان شناساهم میگن ازدواجی ک دو ساعت همو ببینن برن عقد ...

نه اینجوریا هم نیس 

شش ماه با هم باشن بدون عقد 

ولی خانواده های درجه یک در جریان باشن 

بعد اگه سازش داشتن 

عقد کنن و بقیه ماجرا 

و تا خونه اسباب .. جابه جا شدنامزدعقدی میشن بعد عروسی 

تقریبا یه سال طول میکشه تا عروسی دیگه 

منم پدرو مادرم و تو فاصله دوماه از دست دادم بچم ۴۰روزش بود ک مادرم فوت کرد😭

الهی .خدارحمتشون کنه 💚فاتحه خوندم واسشون 

من خالم که فوت شد ۹ماه بعدش بابابزرگم فوت شدتوی ۱۸روزگی بچم 

هم اوایل بارداریم استرس داشتم وحالم بدبودهم بعدازبه دنیااومدن بچم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤