2777
2789
عنوان

بچها جاریم بچشو تازه زایمان کرده

2423 بازدید | 84 پست

بعد مهمونی گرفت خونش   خواهراش و من و خواهرش شوهر مادرشوهرمو ومادرا برادراش و.. دعوت کرد بعد من هم کادو بردم بودم برای  به دنیا اومدن کوچولوش ی پلاک دو خورده ای خریده بودم و واسه پسر بزرگترشم پونصد   هیچی دیدم یکی یکی دارن کادو باز میکنن میخونن حالت رقابتی داشت هرکسی بیشتر گزاشته بوذ بیشتر ذوق میکردند😐  خواهرشوهرم  کادو زیاد گزاشت در حدی که اخر ماه کم اوردند ازما پول قرض کردند نمیگه  ها ولی مشخصه🤣 پونصد برادرشوهر پونصد جاری پونصد هم به بچه و ی تیکه طلا واسه پسری که ب دنیا اورده😐 مادرشوهرمم  دلار و پلاک زنجیر   

بنظرم خیلی زشت بود  یکی یکی میخوندن مثل عروسیا و اخرشم ی الویه شام دادن🙄  مامانم گفتش حداقل کادو طلا گرفتند شام درست میدادن یانمیدادن سنگین تر بود 

حداقل باید یه گوسفندی میپختن برا مهمونا خدایی 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی نمیکنی؟

الویه؟

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

عیب نداره من جشنا رو میرم خوش بگذرونم اینا مهم نیست که

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

به برادر شوهرتم کادو داد خواهر شوهر؟خخخخ چه لوس..شامم الویه خوب نبوده زیاد...ما طلا نمیدیم

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜