2777
2789
عنوان

کات😕🤝🏻

132 بازدید | 9 پست

پیرو تاپیک قبلیم: اگه میخواستید با یکی کات کنید سر بی توجهیش ولی یجوری که کات نکنید و اون بفهمه اشتباه کرده چی میگفتید بهش😕😂 نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه حرف کاتو بیارید ولی یجوری که اون بفهمه مقصره و کات نکنید😕

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

بگم کات کنیم و اینا یجوری که اون بفهمه خسته شدم از این رفتارش و کات نکنیم تهش 😕😂

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

من خودم کات کردم و خوشحالم

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
نگرفتم چیشد🚶‍♀️

چجوری بهش بگم خسته شدم از این رفتارت و میخوام برم که اون بفهمه اشتباه کرده عذرخواهی کنه و اخلاقشو درست کنه و کات نکنیم؟

من خودم کات کردم و خوشحالم

نه نمیخوام کات کنم

..اها...نمیشه..فقط کات و بلاک😐

ای بابا🤦‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792