2777
2789
عنوان

کات😕🤝🏻

132 بازدید | 9 پست

پیرو تاپیک قبلیم: اگه میخواستید با یکی کات کنید سر بی توجهیش ولی یجوری که کات نکنید و اون بفهمه اشتباه کرده چی میگفتید بهش😕😂 نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه حرف کاتو بیارید ولی یجوری که اون بفهمه مقصره و کات نکنید😕

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

بگم کات کنیم و اینا یجوری که اون بفهمه خسته شدم از این رفتارش و کات نکنیم تهش 😕😂

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

من خودم کات کردم و خوشحالم

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
نگرفتم چیشد🚶‍♀️

چجوری بهش بگم خسته شدم از این رفتارت و میخوام برم که اون بفهمه اشتباه کرده عذرخواهی کنه و اخلاقشو درست کنه و کات نکنیم؟

من خودم کات کردم و خوشحالم

نه نمیخوام کات کنم

..اها...نمیشه..فقط کات و بلاک😐

ای بابا🤦‍♀️