2789
عنوان

عدالت خدا

851 بازدید | 35 پست

مگه نمیگن خدا عادل هست . سوالم این هست چجور بعضی ها پدر و مادر خیلی خوب و پول و همه چی دارن و بعضی ها نه و ... لطفا مودبانه پاسخگو باشین .

توهین نکنین.

ما ظاهرشونو با باطن زندگی خودمون مقایسه میکنیم اونام یه شبه خوشبخت نشدن شاید

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم خیلی فکرم مشغول میشه یکی اینقدر داره نمیدونه چطوری خرج کرده یکی به فلاکت میفته برای خرید یک ...

حالا پول میگیم شاید تلاش کرده فرد ولی یکی تو ازدواج میبنی ادم خیلی خوبی نصیبش از نظر خانوادگی پدر و مادر خیلی خوبی داره 

تو روایتها اومده هر آنچه رو که خدا به بعضی ها نداده چه مادی و چه معنوی قطعا تو اون دنیا براشون جبران میکنه.

چون اگر غیر از ابن باشه نعوذ بالله از عدالت خدا به دوره

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
تو روایتها اومده هر آنچه رو که خدا به بعضی ها نداده چه مادی و چه معنوی قطعا تو اون دنیا براشون جبران ...

من تو زندگی پس از زندگی داستانش رو خوندم هر چی ماشین لوکس هر چی ارزوش داشتیم خدا به اینایی که بهشتین داده .

حالا اگر جهنمی شدیم چی😭🤣

یعنی دو این دنیا همه باید شبیه هم باشند 

تمام جهان پولدار و همه چی تمام !!!!

خوب پس امتحان خدا ،بهشت و جهنم چی میشه وقتی این دنیا بهشت باشه ...

پس امتحان اون ثروتمند چی میشه 

پس اینطور که شما میگی دیگه فقیری نیست 

که ثروتمند بخواد با اون امتحان بشه !!!

دنیا پر از بالا و پایین 

که خود بنده ها ایجاد کردند 

چرا ؟؟

چون مثلأ اگر تمام ثروتمندان حقوق مالی واجب شون ادا میکردند اصلا فقیری نبود .

پس ما خودمون مسئول اشتباهات هستیم 

انسان ها 

نه خدا .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من منظورم فقط مالی نیست  خواهر و برادر خوب هوش خوب و ..‌

به جاش خدا یه چیز دیگه بهت میده که اونا ندارن

فعلا اینجوری خودتو آروم کن😂

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

من تو زندگی پس از زندگی داستانش رو خوندم هر چی ماشین لوکس هر چی ارزوش داشتیم خدا به اینایی که بهشتین ...

انشاءالله که جهنمی نمیشیم. 

ولی یقین بدون که خدا جبران میکنه.

بهترین چیز تو دنیا از نظر من راضی شدن به رضای خداست.یه نوعی تسلیم محض خداشون. اونوقت زندگی با تمام سختی هاش برای آدم آسون میشه.

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید.