2789
عنوان

عدالت خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 35 پست
یعنی دو این دنیا همه باید شبیه هم باشند  تمام جهان پولدار و همه چی تمام !!!! خوب پس امتحان خد ...

ببینین من گفتم فقط پول نه 

مثلا پدر و مادر خوب داشتن 

و چیزهای به جز مادیات منظورم هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای منم این سوال

بعضی کلی عمل زیبایی دارن پول دارن با مردای متاهل میپرن 

پس چرا خدا عذاب شون نمیده هیچ بیشتر هم بهشون میده خوشبخت‌ترشون میکنه 

مگه گناهذنیست با مرد نامحرم مشروب خوردن پارتی رفتن با مرد نامحرم خندیدن دست زدن و…پس چرا هیچیشون نمیشه 

هرروزسون خنده و شادی و شانسشون زیاده 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببینین من گفتم فقط پول نه  مثلا پدر و مادر خوب داشتن  و چیزهای به جز مادیات منظورم هست

عزیزم‌ پدر و مادر خوب نسبی هست 

یعنی شما آیا بچه خوبی هستند

نمیشه ،یک طرفه قضاوت کرد ..

اما در کل نعمت و رنج هر دو برای ما امتحان و در نتیجه امتیاز و یا محرومیت هست این قانون دنیاس

پر از تفاضل ....

و در قرآن آمده تفاضل و برتری آخرت خیلی بیشتره ،منظور اینه همه جا این تفاضلات و تفاوت ها هست ...

اونی عمل صالح بیشتری داره ،درجه اش متفاوت هست با اونی که کمتره عمل صالحش

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خب شما توضیح بدین . میخوام فلسفه عدالت بدونم . من منظورم فقط پول نیس

میخواستم اشتباه راهنماییت نکنم واسه همین گوگل سرچ کردم خیلی سایت های مذهبی قشنگ و مفصل و مستدل توضیح دادن با آیات قرآن و احادیث و ... حتما سرچ کن بخون

همش رو نمیشه اینجا بذارم برات فقط چند تا پاراگراف از یه سایت کپی کردم:

عدالت خدا اعتقاد به عادل بودن خدا در میان برخی دینداران است. به معنای قضاوت و پاداش به حق است، یعنی باور به اینکه خداوند پاداش و جزای هیچ عملی را هرچند ناچیز و کوچک باشد ضایع نمی‌کند و بدون تبعیض به هر کس جزای عملش را خواهد داد. «عدل» یکی از اصول تشیع و معتزله است. و به همین خاطر خداوند به عدالت معروف است.

عدل الهی به این معناست که خداوند متعال هر چیزی را به جای خود قرار می دهد و حقّ هر صاحب حقّی را به او تسلیم می کند. عدل الهی در سه حوزه مورد بحث قرار می گیرد: 1. عدالت در حوزه آفرینش، 2. عدالت در حوزه قانون گذاری و تشریع، 3. عدالت در حوزه جزا و پاداش. ما معتقدیم از آنجا که زمینه های ظلم از خداوند متعال منتفی است؛ آن وجود مقدّس در هر سه حوزه عادل است....

برای منم این سوال بعضی کلی عمل زیبایی دارن پول دارن با مردای متاهل میپرن  پس چرا خدا عذا ...

رسم و قانون خدا به مهلت دادن هست 

میدونی چرا ؟؟؟

چون اگر طرف زود خدا جونش می‌گرفت 

شاکی میشد که خدا اگر به من مهلت می‌دادی 

منم مثل بنده های خوبت که فرصت داشتن ،توبه میکردم در صورتی که خدا میدونست نمی‌کرد ،بلکه اوضاع خودش رو  بدتر میکرد ..

تا جایی که بشه مهلت میده ،ظالم مشخص بشه و یا توبه کنه و یا حجت بهش تمام‌بشه 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اینایی که گفتین تو دنیا چوبشو نخورن تو اون دنیا مجزات میشن .

اخه میدونی چیه 

وقتی این دنیای دیگران  را جهنم میکنن با کارهاشون باعث میشن یک عده خونه شون خراب شه طلاق بگیرن بچه از مادر جدا شه یا از پدرش جدا شه با یکی از والدین زندگی کنه 

زیر دست ناپدری نا مادری برن 

کجای این عدالتی این دنیاشون بهشت باشه اون دنیاشون جهنم 

خدا هم مهربان اون دنیا هم میبخشتشون 

ماریکبار این دنیا میایم بقیه آش اون دنیاییم جایی که یکبار قراره زندگی کنیم زندگی کنیم برامون جهنم شه با خطای دیگران 

اماذاونا هر دوتادنیاشون بهشت باشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اخه میدونی چیه  وقتی این دنیای دیگران  را جهنم میکنن با کارهاشون باعث میشن یک عده خو ...

نه عزیزم خدا نمیبخشه 

کی گفته میبخشه ؟ 

بعد این ها حق الناس گردنشون هست خدا از حق الناس اصلا نمیگذره.

رسم و قانون خدا به مهلت دادن هست  میدونی چرا ؟؟؟ چون اگر طرف زود خدا جونش می‌گرفت  شاکی ...

اخه میدونی من اکه این خطارو‌کنم زود چوبشو میخورم 

کسیو میشناسم دکتر دندانپزشکه مدام مردتاهل رو غیر وقت ویزیت میگه بیایید مطب سه تا سه تا جمع میکنه دورش 

بعد شب با همونجا تو باغ مشروب بزن بکوب داره 

هرروز هم استوری نیزاره تو سفر و شادی و خنده 

کلی هم فالوور داره خودشم طلاق گرفته بچه داره تا کی مهلت 

این دنیا که براش بهشته اون دنیا هم خدا مهربونه به خاطر یک کار خوبشون اونارو خواهد بخشید 

نه عزیزم خدا نمیبخشه  کی گفته میبخشه ؟  بعد این ها حق الناس گردنشون هست خدا از حق الناس ...

میبخشهذ

خدا ارحم‌اراحمیندبعد اینکه عذاب کارهاشون چشیدن خدا میبخشتشون 

بخاطر یک‌مار خیرشون خدا نیگذره