2777
2789
عنوان

چند روز بعد سزارین درد داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 34 پست
منم سی روزه میگذره از سزارینم بهترم .ببین قرص های تقویتی روخوب بخور به خوردو خوراکت برس اگه آمادگی ن ...

چی میخوری؟

من میوه فق سیب و پرتغال

ناهار کوفته با برنج پختم برای شام مرغ با برنج 

یکی یکی دردداری بهت شیافت ندادن مگه؟! یبوست داری؟!سردیجات نخور چای کمرنگ بانبات داغ بخور خ ...

بعضی شوهرا بلانسبت گاو هستن من تا شب قبل عمل رابطه داشت باهم فقط نمیدونم چه مرگشون بود زایمان که میکردم باد میکرد باهام به حدی که هرشب گریه میکردم از دستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بیشتر از من سختی کشیدین ،من دردام قابل تحمله البته من ۲۰ ساعت درد طبیعی کشیدم بچم ب دنیا نیومد ...

برا من جفتش عذاب بود اما بالاخره میگذره، باید بتونی محکم باشی عزیزم شیر با استرس وناراحتی ب بچت نده، زیاد حرفای شوهرتم جدی نگیر شاید اونم خستس، میگذره ابدی نیس، موفق باشی

شوهر بیشعور منم دوبار سز شدم دوبارش  خونم و تو شیشه کرد ...شیاف بزار عزیزم ابگوشت بدون رب بخور

رب چ مشکلی داره؟

کوفته پختم برا ناهار،برای شام مرغ هردو رب دارن و گوجه

گوجه زیاد میخورم بده؟

بعضی شوهرا بلانسبت گاو هستن من تا شب قبل عمل رابطه داشت باهم فقط نمیدونم چه مرگشون بود زایمان که میک ...

اینم هستش

این مرداروبایدعین ماماناشون باهاش رفتارکردنه بااحترام

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
رب چ مشکلی داره؟ کوفته پختم برا ناهار،برای شام مرغ هردو رب دارن و گوجه گوجه زیاد میخورم بده؟

تازه عمل شدی غذاهای سرد نخور همین مرغ سرده بخور ولی کم رب سرده ...برنج و میخوای بپزی قبلش یکم تفت بده طبعش گرم میشه کلا سردیجات کم بخور 

اینم هستش این مرداروبایدعین ماماناشون باهاش رفتارکردنه بااحترام

فکرش و بکن روز دوم باد کرده بود غذا نمیخورد اخر مجبورم کرد پاشم غذا درست کنم دستپخت کسی دیگه رو مثلا نمیخورد  میگفت خودت درست کن رحم نداشت بخدا

از خودم خسته شدم خیلی بدن ضعیفی دارم ،هم روحیه ضعیفی دارم هم بدنم ضعیفه

به شوهرت اهمیت نده مادری خواهری کسی نیست بیاد کمکت کنه؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

فکرش و بکن روز دوم باد کرده بود غذا نمیخورد اخر مجبورم کرد پاشم غذا درست کنم دستپخت کسی دیگه رو مثلا ...

پانمیشدی

خودت خودت رودوست داشته باشی بقیه هم دوستت دارن

بزاربادکنه بترکه

۲بچه پشت سرهم داشتم

طفلی شوهرم تاپوشک وشستشوی بچه هاروانجام دادن

الهی  بمیرم براش،خب چکارکنم ایشون کمک نمیکردن من دست تنهاچکارمیکردم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ن بدنت ضعیف ن روحیت

داری از یه نوزاد مراقبت میکنی روزی دوبار اشپزی میکنی خوب معلوم خسته میشی عزیزم به خودت حق بده فعلا تمام اینا عادی همسرتم فعلا کاریش داشته باش سوپ زیاد بخور هم برا گوارشت خوبه هم شیرت رو زیاد میکنه بچه رو هم گاهی خشک بده تا بخوابه خودت استراحت کنی و به کارات برسی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پانمیشدی خودت خودت رودوست داشته باشی بقیه هم دوستت دارن بزاربادکنه بترکه ۲بچه پشت سرهم داشتم طفل ...

خر بودم الان فکر میکنم اشتباه کردم..من دخترم دو سال و نیم بود پسرم دنیا اومد یکی رو پام بود یکی زیر سینم هر دو جیغ میزدن خیلی روزایی سختی بود خیلی ...خوشبحالت شوهرت کمکت میکرده

این چه حرفیه سخت‌ترین کار دنیا بارداری و زایمان

شوهرتون درک درستی از روابط ندارن،اولا که زن تا چهل روز نجسی داره و پاک نیست

دوماً بدن زایو طاقت رابطه سریع نداره چون عوارض داره

بعدشم سینه هات اگه ترک داره کمی وازلین بزن سریع می‌بنده هم من هم دختر عموم اینطور شدیم هیچی جز وازلین نبستش،واسه یبوست شما حتما باید کمپوت انجیر بخورین شکم سفت میشه بعداززایمان اصلا نباید زور بزنی،سوپ وآش ساده بدون حبوبات و کمپوت انجیر رو همه دکترها بهت میگن قبل از مرخصی

خر بودم الان فکر میکنم اشتباه کردم..من دخترم دو سال و نیم بود پسرم دنیا اومد یکی رو پام بود یکی زیر ...

واقعا

دستش دردنکنه

ولی میدونی من خودمم تنبلم وازاول به همسرم وخانواده اش گفتم من چاییم روبایدبیاریددستم بدید😁😂

مهم نیست چی پشت سرم میگن

مهم اینه ازمن کاری دیگه نمیخوان وهمون یه ذره کاری که میکنم خیلی هستش براشون

خوب بچه رومیدادم همسرم

مثلاپسره باتودختره بامن