2777
2789
عنوان

چند روز بعد سزارین درد داشتین؟

1609 بازدید | 34 پست

هم سینه هام درد میکنه سرشون زخمه

هم بخیه های سزارین

یبوست داشتم بهم فشار اومد الاناحساس میکنم یکم از قسمتای داخل واژنم زده بیرون

به شوهرم میگم محلم نمیده میگه چقدر ناله میکنی زن گرفتم تو گوشم ناله کنه 

از زندگی خسته شدم ،

از ده روز بعد سزارین روزی دوبار دارم اشپزی میکنم تازه شوهرم از غذاهام راضی نیست،باهام قهره چون نزدیکی نداریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون شب اول فقط درد داشتم بعدش اوکی بود از روز دهمم همه کارارو خودم انجام میدادم

از خودم خسته شدم خیلی بدن ضعیفی دارم ،هم روحیه ضعیفی دارم هم بدنم ضعیفه

من هم تجربه سزارین داشتپ هم طبیعی، جفتش خیییییلی اذیت شدم اما برا من طبیعی بهتر بود درسته اذیت شدم اما ۱هفته ای شکمم جمع شد اما سزارین، ی شکم اویزون رو دستم گذاشته ک آب نمیشه، من سزارین کردم ۱۰روزی درد داشتم،۱هفته تا صبح گریه میکردم روده هام حین عمل سرماخورده بود نفخ داشتم ک معذرت میخوام دفع نمیشد ومیپیچید تو دلم، یعنی میگفتم الان میمیرم از بس اذیت کننده بود

یکی یکی

دردداری بهت شیافت ندادن مگه؟!

یبوست داری؟!سردیجات نخور

چای کمرنگ بانبات داغ بخور

خیلی فشاره روت برگ سناپودرکن بخورفوق اش بچه هم روان میشه😁😂

آشپزیت رو۱وعده کن

کلا۲وعده بخوریدمثل ما۹-۱۰صبح۱۶-۱۸عصر

آشپزیت خوب نیست چون خسته وضعیف وافسرده

شوهرت قهره چون اشتباه میکنیدتوی بارداری روابط روقطع میکنید

حالابعدنفاس مشکلی نداره

البته بهتره حداقل۶هفته رابطه نداشته باشی

مثل دوران نامزدی تامینش کن

افسردگی بعدزایمانت روهم درمان کن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من هم تجربه سزارین داشتپ هم طبیعی، جفتش خیییییلی اذیت شدم اما برا من طبیعی بهتر بود درسته اذیت شدم ا ...

شما بیشتر از من سختی کشیدین ،من دردام قابل تحمله

البته من ۲۰ ساعت درد طبیعی کشیدم بچم ب دنیا نیومد عمل شدم

منم سی روزه میگذره از سزارینم بهترم .ببین قرص های تقویتی روخوب بخور به خوردو خوراکت برس اگه آمادگی ن ...

چ قرص هایی میخوری؟

من فقط مولتی ویتامین میخورم و آهن