2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کسی نظر سنجی کن که پولِ تو جیبش با جیبت یکی باشه الان اینجا ۱۰۰ نفر گفتن گرونه ۱۰۰ نفر گفتن چی ...

خب بنده خدا چجوری تشخیص بده ک درامد هرکی چقدره بره ازش سوال کنه یه نظرسنجی کرده کسی ک درامدش پایینه میتونه کلا نظری نده

شما نگران نباش من تصمیم میگیرم بالاخره

میتونی بهتر حرف بزنی 

ریپلای نکن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
شما نگران نباش من تصمیم میگیرم بالاخره

نظرسنجی میکنی یا دعوا داری؟؟؟

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
نظرسنجی میکنی یا دعوا داری؟؟؟

دعوا داره 

اینجا لحن مشخص نیس ولی بعضیا کامل مشخصه دعوا دارن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من ۲۸۰۰ داشتم رفتم بازار بغضم گرفت از قیمتا،

اومدم خونه ب شوهرم گله کردم،یه تومن دیگه هم داد،دلم نمیاد ببرم بدم مانتو 😒

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

خیلی اعیونه به نظرم ولی خب گرونه واقعا ژاکارده، رنگ سبز یاقوتی و مشکی 

امسال این مانتوهای شلوغ از مد رفته این مدلها برای دو سال پیش خوب بودن 

الان مانتوها ساده ساده هستن البته مانتو که نیستن کراپ کت هستن

2790
2778
2791
2779
2792