2777
2789

من با این پول دو ماه زندگی میکنم😐😐😐 چه خبرتونه خدایی. مگه خدا واجب کرده دم عید خرید کنید؟ هم گرونتره هم مدلهای چرت میریزن تو بازار

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرونه چ خبره من خریدم ۸۰۰ و خورده ای چون‌بعد چندبار خسته میشم و دوباره میخرم  چرا انقدر گرون ...

مبارکت باسه عکس دارب؟کلا مانتو عید محلسی نه یه مانتو که بیرون بپوسیم چنده من خیر ندارم چی مده الان

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خیلی اعیونه به نظرم ولی خب گرونه واقعا ژاکارده، رنگ سبز یاقوتی و مشکی 

عکسشو نداری؟

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

بچه ها من یه کت دیدم مخمل سوزن دوزی میده۱۷۰۰به نظرتون ضایع جنسش یا نه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مبارکت باسه عکس دارب؟کلا مانتو عید محلسی نه یه مانتو که بیرون بپوسیم چنده من خیر ندارم چی مده الان

ممنون عریزم 

عکس ندارم

من مشکی ساده ژاکارد گرفتم

چون‌خیلی مانتو شلوع نمیپسندم 

همه قیمتی هست 

چون اینو مناسب گرفتم‌احتمالا یه اسپرت هم بگیرم برا کنارش

برم خیابون نظر بپرسم؟

از کسی نظر سنجی کن که پولِ تو جیبش با جیبت

یکی باشه

الان اینجا ۱۰۰ نفر گفتن گرونه

۱۰۰ نفر گفتن چیزی نیس پولش

متوجه شدی چکار کنی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من با این پول دو ماه زندگی میکنم😐😐😐 چه خبرتونه خدایی. مگه خدا واجب کرده دم عید خرید کنید؟ هم گرون ...

خریدن یا نخریدن بستگی داره به اینکه هر کسی دلش بخواد چیکار کنه بقیه نمیتونن نظر بدن راجبش 

منم نخریدم هنو

خیلی اعیونه به نظرم ولی خب گرونه واقعا ژاکارده، رنگ سبز یاقوتی و مشکی 

آبجیم یه لباس خرید برا عید ۵وخورده ای

کت سوزن دوزی و زیرش یه تاپ و دامن بلند

لباسش خیلی شیک و خوشگله ولی خب مثلا برامن گرون بود ولی اون چون دوسش داشت خرید

شماهم اگه دوسش داری و قیمتش اهمیتی نداره برات بخرش

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.