2777
2789

همسرم میدونه مادرش بد زبونه منم نمیتونم جلوی بی ادبیاش سکوت کنم.

دیشب گفت عید نیا بمون خونه مادرت الان اون یه چیزی بهت میگه توام میگی داستان میشه.

ناراحت شدم گفتم چرا منو مقصر میدونی میگی من داستان درست میکنم گفت میدونم تو مقصر نیستی ولی بخاطر خودت میگم نیایی بهتره زودم بر میگردم ۴ روز میره.

دو سه بار همسرم رفت شهرستان من باهاش نرفتم بخاطر رفتارای مادرش موندم خونه مادرم.اینجاهم که میمونه بدتره برام مادرم هر بار منو از خونش انداخته بیرون .گفته شوهرت میره ولت میکنه سر ما .منم نمیگم مقصر نیستم هستم اگه بتونم سکوتمو کنترل کنم و خشمم و کنترل ولی شانس بدم مادر خودم بشدت سمیه هنوزم که هنوز اثار روحی که تو بچگی مادرم بهم وارد کردو دارم.

اینو خاله هامم همیشه میگن که خواهر ما در حق تو بد کرد.

با وجود بارداریم مادرم ۱ درصد درک نمیکنه من هورمونومام بهم ریخته و عصبی ام انقد که باهام کل کل کرد حالم بد شد بعدم گفت برو بیرون میایی اینجا ارامشمو بهم میزنی.

واقعا گیر کردم😔

میرم خونه مادرشوهرم انقد کنایه میزنه توهین میکنه از دستش بغض میکنم جرعت ندارم از حقم دفاع کنم هرچی حرفه بده به من میزنه اخرم من مقصر میشم.

تو بارداریم شبا سخته تنها باشم.امسال مامانم حتی نگفت بیا بمون خونمون گفت ما میریم مسافرت توام با شوهرت برو میدونه هر بار رفتم خونه مادر شوهرم با سردرد برگشتم.

دلم برای خودم میسوزه .که اگه یکم سیاست داشتم سریع عصبی نمیشدم بغض نمیکردم بهتر بود.

هر بار رفتم خونه مادر شوهرم حتی اگه سکوتم کردم تحمل کردم فشار خونم از عصبانیت رفته بالا خون دماغ شدم.

مادرم انقد حرص میده تنهایی نمیتونم برم خونش

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم مشکل از شماست نمیشه ک هم مادرت هم شوهرت هم مادرشوهرت بد باشن ک

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

میدونی چیکار کن؟ گوربابای همشون دوتایی برین شمال چند روز بمونین یا برین مشهد . اگه شوهرت گفت نه ، برین شهر مادرشوهرت یک روز بمونین بعد برین مسافرت 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

یاخدا این مادره یا نامادری چرا مادرا اینجوری شدن جدیدا همش ب فگر خودشونن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میدونی چیکار کن؟ گوربابای همشون دوتایی برین شمال چند روز بمونین یا برین مشهد . اگه شوهرت گفت نه ، بر ...

برای کار میریم خونه مادرش نیخواد بره سر زمینای خودمون

خونه خودت ۳ روز نمیتونی تنها بمونی مثلا؟حتما باید حایی بری؟؟؟ به دختر خاله یا عمه ی مجردت بگو بیاد پ ...

گفتم به همشون نیستن 🤗 منم باردارم خیلی سخته شبا برام تنهایی 

برای کار میریم خونه مادرش نیخواد بره سر زمینای خودمون

خب پس ولش کن بمون خونه خودت اگر می‌ترسی آیت الکرسی بخون قوت قلبت بشه 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه!