2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرچند نمیدونم اسمش تند خوانی باشه یا نه ولی با انگشت سبابه و تو دلم مطالب و میخونم و با چشم ازشون می‌گذرم. به نظرم هرچقدر روی مطالب ویراژ داده باشی راحت تر میتونی تند خوانی کنی . ولی منم نیاز دارم به یادگیری روش های مختلف تند خوانی

چجوری هست 

اول یه دور عین رمان درس انتخابی مو میخونم ، دفعه ی دوم که شروع میکنم به خوندن پارگراف بندی میکنم و هر پاراگراف و سه بار را انگشت سبابه و چشمی میخونم بعد میرم بعدی تا جایی که یک صفحه تموم شه ، صفحه ام که تموم شه مجددا همون ص رو رو خوانی عادی میکنم یا با انگشت سبابه یا بلند ، صفحات بعدی هم به این صورت ، اگه حوصلم بکشه سومین بار و هم استارت میزنم و مثل دفعه ی اول منتهی با انگشت سبابه میخونم.

ولی این روش من خیلی طولانی و برای شب امتحان اصلا مناسب نیست ، این برای در طول ترم خوبه 

بهترین روش اینه که یه جوری درس رو توضیح بدید انگار که تو معلمی و داری برای دانش آموز توضیح میدی 

من خودم اینطوری می‌خوندم درسم عالی بود

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

تو اینترنت زدم چیزهای زیادی گفتن بدرد بخور پیدا نکردم

جالبیش اینهههه ، عده ای میان دوره ی روش های مطالعه میذارن😂 نمیگم خوبه یا بده ولی ممکن به کار مثلا من نیاد.

روش های مختلف و تا عید امتحان کن ، تو این دو سه هفته  هر روز یک روش و امتحانکن حتی شده از خودت یه روش مطالعه ی جدید ابداع کن. موفق باشیییییی😍✨️🤝🏻