2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچند نمیدونم اسمش تند خوانی باشه یا نه ولی با انگشت سبابه و تو دلم مطالب و میخونم و با چشم ازشون می‌گذرم. به نظرم هرچقدر روی مطالب ویراژ داده باشی راحت تر میتونی تند خوانی کنی . ولی منم نیاز دارم به یادگیری روش های مختلف تند خوانی

چجوری هست 

اول یه دور عین رمان درس انتخابی مو میخونم ، دفعه ی دوم که شروع میکنم به خوندن پارگراف بندی میکنم و هر پاراگراف و سه بار را انگشت سبابه و چشمی میخونم بعد میرم بعدی تا جایی که یک صفحه تموم شه ، صفحه ام که تموم شه مجددا همون ص رو رو خوانی عادی میکنم یا با انگشت سبابه یا بلند ، صفحات بعدی هم به این صورت ، اگه حوصلم بکشه سومین بار و هم استارت میزنم و مثل دفعه ی اول منتهی با انگشت سبابه میخونم.

ولی این روش من خیلی طولانی و برای شب امتحان اصلا مناسب نیست ، این برای در طول ترم خوبه 

بهترین روش اینه که یه جوری درس رو توضیح بدید انگار که تو معلمی و داری برای دانش آموز توضیح میدی 

من خودم اینطوری می‌خوندم درسم عالی بود

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

تو اینترنت زدم چیزهای زیادی گفتن بدرد بخور پیدا نکردم

جالبیش اینهههه ، عده ای میان دوره ی روش های مطالعه میذارن😂 نمیگم خوبه یا بده ولی ممکن به کار مثلا من نیاد.

روش های مختلف و تا عید امتحان کن ، تو این دو سه هفته  هر روز یک روش و امتحانکن حتی شده از خودت یه روش مطالعه ی جدید ابداع کن. موفق باشیییییی😍✨️🤝🏻