2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت 😂

نهاصلا خوبنیستاونروز بیرون بودیم شوهرم ازمون فیلم میگرفت بعد اومدیم خونه فیلمو نگاه کردم دیدم دارم به پسرم یه چیزایی میگم انقدر تند تند میگم که خودمم متوجه نشدم چی گفتم.شکل خوبی هم نداره اینجوری حرف زدن انگار یکی دنبالت میکنه🙄😬 تا نقطه سر خط بدون وقفه یه چیزی رو بگی.تمرین میکنم کند حرف بزنم فعلا موفق نشدم😂

لایک

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

اصلا تاثیر داره ؟ کسی از نزدیک این تاثیرو درک کرده یا خودش این دوره هارو گذرونده و تندخوان شده اصلا ...

بله ..دوره تندخوانی برا من موثر بود من رایگانشو از تل دیدم نخریدم ..دوره هاش بالای۳ملیونن..بزنید دوره تندخوانی امینی تل میاد واستون

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

بله ..دوره تندخوانی برا من موثر بود من رایگانشو از تل دیدم نخریدم ..دوره هاش بالای۳ملیونن..بزنید دور ...

باید تل باشه راستش برای دانش اموز میخوام . بره کلاسهایی حضوری بهتره یا همین مجازیه بهتره ؟ 

باید تل باشه راستش برای دانش اموز میخوام . بره کلاسهایی حضوری بهتره یا همین مجازیه بهتره ؟ 

مهم تمریناتشه ..باید انجام بده موقع خوندن درسا وگرنه کلاسش حضوری یا افلاین فرق نداره

درخواست بدید لینش ارسال کنم خدمتتون

به نظرت حضوری بهتره برا بچه بازیگوش کلاس هشتم یا اموزش مجازی تندخوانی ؟

فایلشو بریزید فلش جزوه اش هم چاپ کنید باتی وی ببینه تمرینات رو و انجام بده.شما هم پیگیرش باشید ..حضوری هزینه اش بیشتر زمانبره