2777
2789
عنوان

اوپرا

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 18 پست

سلام عزیزم ...دوستمون تاپیکش رو قفل کرد نشد به واکنش شما پاسخ بدم برای همین اومدم اینجا...گلم این چه طرز حرف زدنه؟من ۱۰ سال از شما بزرگترم بعد شمااومدی بمن میگی خدا عقلو همینطوری گذاشته تو کلتون؟من دلیل داشتم کاش قبل اینکه قضاوت بیجا کنی و بعدش هم توهین یه سوال میپرسیدی...جالبه برام از کاربر خربوریدان هم مشاوره میخواستی کاش یه مقدار به طرز صحبت ایشون و خانم اپرا توجه میکردی و اول ادب و شخصیتشون رو می اموختی بعد میرفتی سراغ بقیه مسائل...دست حق به همراهت باشه هیچ وقت انقدر تند نرو...خدانگهدار

سلام عزیزم ...دوستمون تاپیکش رو قفل کرد نشد به واکنش شما پاسخ بدم برای همین اومدم اینجا...گلم این چه ...

شما از کاربر خربوریدان هم همین سوالو بپرسی مطمئن باش جوابتو همین میدن

شما عقل خدا بهت داده که فکر کنی نه کورکورانه بیای بگی هرچی یه مشت دزد ظالم گفتن درسته دیگه فکر نکنیم

شما همین حرفت خودش از صد تا فحشی که من بدم سنگین تر و بد تره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما از کاربر خربوریدان هم همین سوالو بپرسی مطمئن باش جوابتو همین میدن شما عقل خدا بهت داده که فکر ک ...

من اصلا سوالی از شما نپرسیدم که شما بخوای جواب منو بدی...کاش یکم ادب داشتی

سلام اول ببینید چی دوست دارید خود جنس شغل یا فعالیتبعد ببینید نقطه قوتتون چیه

سلام علیکم

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.