2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اول ببینید چی دوست دارید 

خود جنس شغل یا فعالیت

بعد ببینید نقطه قوتتون چیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام اول ببینید چی دوست دارید  خود جنس شغل یا فعالیت بعد ببینید نقطه قوتتون چیه

نه میخواستم یکم تخصصی تر نظرتونو بپرسم

صرف نظر از فاکتور علاقه به نظرتون شروع راه تحصیل در رشته پرستاری از نظر درآمد و بازارکار و ... بهتره یا شروع راه تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر و بعد شرکت در کلاسای برنامه نویسی در کنارش؟

کلا از علاقه و اینا صرف نظر کنید فقط با توجه به تجربه خودتون منو راهنمایی کنید که کدوم راه به نظرتون بهتره خیلی ممنون.

@خربوریدان  

نه میخواستم یکم تخصصی تر نظرتونو بپرسم صرف نظر از فاکتور علاقه به نظرتون شروع راه تحصیل در رشته پرس ...

این کامنتمو میگم

ببخشید که مزاحمتون شدم ولی برام خیلی مهمه ممنونتون میشم اگه جواب بدید🌹🌹

@خربوریدان  

این کامنتمو میگم ببخشید که مزاحمتون شدم ولی برام خیلی مهمه ممنونتون میشم اگه جواب بدید🌹🌹 @خربور ...

پرستو جان 

تایپ با موبایل برام سخته

انشالله فردا با سیستم در خدمتم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

سلام من باشم حتما نرم افزار میخونم

پرستاری محیط کارش سخته

شغلش سخته

درامدش کمه

خیلی ممنون❤️ منم خودم انتخابم همین بود امیدوارم از پسش بربیام.

موفق ترین باشی

تاپیک تعطیل شد 

براهمین اینجا میفرستم جوابتو عزیزم

من با یکی رابطه دارم باعث میشه طرف از من سیر بشه  ازدواج رو لازم ندونه ب این روابط عادت کنه 

نرخ ازدواج میاد پایین 

شما بگید کی ضرر میکنه؟این یک 

با همین روابط بی درو پیکر نرخ بیماری مقاربتی رو میبرم بالا! این دو

علاوه بر این 

من با یکی رابطه دارم،فرکانس فحشا میره بالا،فرکانس فساد میره بالا...این همه مشکلات روحی روانی، عدم اعتماد،عدم تعهد، میشه نتیجه ش همین دنیایی ک میبینی 

دنیایی ک خیلی وقته از معنویات فاصله گرفته و همه چیزو مادی میبینه 

شما فک میکنی تو دنیایی ک کلمات هم انرژی دارن میشه منکر انرژی اعمال شد؟فکر میکنید این وضعیتی ک دچارش شدیم همینطور از آسمون برامون نازل شده؟

ن جانم همه نتیجه اعمال خودمونه همه نتیجه کاراییه ک کردیم و فکر کردیم فقط به خودمون مربوطه!

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

اون موقع که کامنت دومتون رو دیدم عصبی شدم خیلی بد جوابتونو دادم عقایدمون یکی نیست ولی در کل ببخشید اگه بد حرف زدم الان که بهش فکر میکنم زیادی بد حرف زدم عذر میخوام عزیزم❤️

@جوجه_گوگولی  

اون موقع که کامنت دومتون رو دیدم عصبی شدم خیلی بد جوابتونو دادم عقایدمون یکی نیست ولی در کل ببخشید ا ...

موفق باشی🤍

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)