2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 145 پست

خدا رحمت کنه پدر عزیزتون رو و صبر بده به شما و خانواده تون، فاتحه فرستادم براشون

این تاپیک خیلی عالیه، تجربه ی خواب دیدن اموات شونه و خبرایی که دادن از اون دنیا، لینک نمیشه گذاشت، عکسشو میزارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خدا رحمت کنه پدر عزیزتون رو و صبر بده به شما و خانواده تون، فاتحه فرستادم براشون این تاپیک خیلی عال ...

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما بیامرزه 

لطفا کردید 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم  خیلی حالش خوب بود اینجوری بود که همیشه چکاپ میکردن و دکتر سروقت کلا ادمی بودن که دوست ن ...

عزیزم ببخشید خیلی شرمنده که باعث یاداوریت شد

خدا رحمتشون کنه مطمئن باش جای پدر عزیزت توی بهترین جای بهشت هستش 

برای ما زنده ها خیلی سخته درک میکنم ولی باید برای شادی روحشون براشون قران بخونیم و به نیتشون به نیازمندا کمک کنیم

این کارا خوشحالشون میکنه

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

عزیزم ببخشید خیلی شرمنده که باعث یاداوریت شد خدا رحمتشون کنه مطمئن باش جای پدر عزیزت توی بهترین جای ...

ممنونم عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 🌷🌷🌷

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
مرسی عزیزم

♥️

ممنون عزیزم  آره حتما دعا قرآن میخونم ولی نماز دروغ نگم خودم نمی‌خونم  قرار هزینه بده خو ...

ببین گلم میدونم خیلی سخته ولی بخوای نخوای دنیا همینه و اتفاقا برای همین یکی خدا همه رو باهم یه جا نمی‌بره اون دنیا که فرزندان مرحوم یا از اون طرف پدر و مادر مرحوم براش خیرات بدن و باقیات الصالحات بشن

دنیا کلا با غم و شادی ساخته میشه اگه غم نداشتیم فقط شادی بی معنی بود یا برعکس اگه فقط غم بود...

پس واقعا همه کارای خدا با حکمته

یکم که توش عمیق بشی درک میکنی 

خدا به تو خواهرا و برادرات و مادرت صبر جزیل عطا کنه که خدای نکرده مثه بعضی از افراد دیگه کفر نگید

دایی من ۴۲ سالش بود فوت کرد زندایی کفر زمین و زمان رو میگه الان ۴ سال گذشته همچنان میگه با اینکه همه باهاش حرف میزنن ولی فایده نداره

همیشه از خدا بخواه وقتی یه امتحانی ازمون میگیره سربلند بیرون بیایم...

یه چیز دیگه اینکه اموات اکثرا آگاه هستن از رفتار ما و اینکه برای به خواب شما اومدن باید اجازه داشته باشن از طرف خدا وگرنه نمیان

و در مورد نمازت کلا نمیخونی یا نماز قضای پدرت منظورته؟

ببخشید پر حرفی کردم 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین گلم میدونم خیلی سخته ولی بخوای نخوای دنیا همینه و اتفاقا برای همین یکی خدا همه رو باهم یه جا نم ...

مرسی قشنگم حرفات عالی بود ممنون وقت گذاشتی 

می‌دونی یه چیزا دیدم از آدم ها که نماز میخونن جانماز ابکش میکنن که دیگه بدم آمده از همه چی 

همیشه میگم انسانیت ولی نمی‌دونم تا چه حد تونستم انسان خوبی باشم 

ولی تنبلی هم باعثش میشه کلا نماز نمیخونیم ما پدرم نمیخوند ولی زیارات همه جا رفتیم حتی خود من با والدینم مجرد بودم مکه رفتم 

برای نماز پدرم قرار شد خواهرم پولش بده یه نفر بخونه 

خیلی دوست دارم آدم راضی باشم اما زندگیم از روزی که ازدواج کردم خراب شد  

خدا رحمتشون کنه  تاپیک جامع  زندگی پس از مرگ   استاترش سپاس ۱ هست دوست داشتی بخون&nbs ...

سلام عزیزم

ممنونم که شما هم یک حلقه از این زنجیره ی تسکین و آرامش شدین و تاپیک رو به افرادی که به خوندنش نیاز دارن معرفی می کنید ✨🙏✨

به نقل از روایات و احادیث وقتی یکی فوت میکنه وارد قبر میشه روحش هنوز ناظر بر خودشو اطرافیانشه گفته ش ...

سلام 

اونیکه وارد قبر میشه  جسم ما هست که صرفا برای رعایت بهداشت دفن میشه که البته به دلیل اینکه مَسکن و اقامتگاهِ روحِ ما بوده در زمین و روح ما کارهای مادی رو در جهان مادی به وسیله ی اون جسم انجام داده با احترام و تشریفات دفن میشه. ولی جوهره و اصل و اساس ما که روح هست به افلاک میره و ادامه ی زندگیِ ازلی و ابدیش رو طی می کنه. و این ادامه دقیقا از لحظه ی جدا شدن و در واقع آزاد شدنش از بندِ جسم، شروع میشه. 

فشارِ قبر، روحانی هست،. نه جسمانی 

یعنی روحِ ما بازتابِ هر نیت، فکر، عمل و کلامی که در دنیا در موردِ هر مخلوقی (اعم از انسان و حیوان و حشره و گیاه و جاندار و بی جان) داشته به صورت دقیق و با جزییاتش میبینه و بسته به خوب و بد بودنِ اونها، دچارِ فشار و خُسران و یا شادی و شعف میشه. 

هیچ قبری در طول تاریخ بازگشایی نشده که اسکلتِ درون اون قبر، حالتش تغییر کرده باشه و همه ی اجساد، به همون صورتی که دفن شدن تبدیل به اسکلت شدن (پس فشاری به اونها وارد نشده) 

اون فشارِ روحی و عذاب هم از روی خشم و انتقامِ خدا نیست بلکه مثل زمانیکه طلا از معدن استخراج میشه و ناخالصی هایی داره و برای خالص و ناب شدن باید ذوب بشه تا ارزش واقعیش رو پیدا کنه، روحِ ما هم باید از آلودگی‌هایی که با خودش از جهانِ مادی به جهانِ سراسر نور و زیبایی برده پاک بشه تا لایق بازگشت به آغوشِ خدای مهربون بشه. 

ممنون عزیزم ...منم شنیدم پنج شنبه و جمعه اجاره دارن بیان خانواده ها و خونه شون سر بزنن امیدوارم این ...

هر لحظه که شما کوچکترین تمرکز و فکری در دل و ذهنت در باره ی عزیزانت بکنی،. اونا در دل و ذهنِ شما حضورِ کامل دارن و به تمامِ فکر و احساس شما واقف میشن. 

زمان و مکان مشخصی نداره 

سلام  اونیکه وارد قبر میشه  جسم ما هست که صرفا برای رعایت بهداشت دفن میشه که البته به دلی ...

دقیقا

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂
مرسی قشنگم حرفات عالی بود ممنون وقت گذاشتی  می‌دونی یه چیزا دیدم از آدم ها که نماز میخونن جانم ...

منم خیلیارو دیدم که جانماز آب میکشن و دین رو خراب میکنن ولی چرا آدم خودش سعی نکن یکی از خوباشون باشه

امیدوارم به نتیجه درست برسی

برای پدرت هم ان شاءالله که در آرامش باشن ولی توی خیلی از روایات هست که نماز اولین چیزیه که ازش سوال میشه

من خودم جزو کسایی بودم که نماز نمیخوندم و با تحقیق خودم به نتیجه رسیدم که باید چی رو انتخاب کنم

امیدوارم یه روز بیای تاپیک بزنی که شروع کردی به نماز

در ضمن همین که شما نماز بخونی پدرت کلی آرامش میگیره

چون شما جزو باقیات الصالحات ایشونی😍😍

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر لحظه که شما کوچکترین تمرکز و فکری در دل و ذهنت در باره ی عزیزانت بکنی،. اونا در دل و ذهنِ شما حضو ...

ممنون عزیزم ♥️  

منم خیلیارو دیدم که جانماز آب میکشن و دین رو خراب میکنن ولی چرا آدم خودش سعی نکن یکی از خوباشون باشه ...

خیلی دوست دارم 

مجردی کاملا نماز روزه سر جاش بود 

ولی خیلی آدم ها از جمله شوهرم گند میزنن تو اعتقاد آدم اگه یه روز مثلا نماز بخونی میگن ها چی شده کارت گیره ؟ پدر شوهر الدنگم همیشه مسخره میکرد منو ...جالب که مادر شوهرم نماز میخونه غیبت می‌کنه همه رو به هم میزنه دخالت می‌کنه قسم قرآن دروغ میخوره تو فامیل چشم همه افتاده زبان زد

بخاطر وجود این افراد سمی که متاسفانه شبانه روز به آدم چسبیدن سرشون تو زندگی آدم ..کلا آدم عوض میشه بیخیال همه چی میشه