2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 145 پست
خیلی دوست دارم  مجردی کاملا نماز روزه سر جاش بود  ولی خیلی آدم ها از جمله شوهرم گند میزن ...

ببین به نظرم هر کس رو میزارن تو قبر خودش 

دور از جونت البته

ولی شما یه چند وقت یواشکی نمازت رو بخون اگرم دیدن و تیکه انداختن یه لبخند ژکوند تحویلشون بده بعدم بگو بین منو خدای منه

میفهمم چی میگی عزیزم خدا کمکت کنه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین به نظرم هر کس رو میزارن تو قبر خودش  دور از جونت البته ولی شما یه چند وقت یواشکی نمازت ر ...

خدا نصیب نکنه آدم وسط یه مشت بیشعور باشن که به شعور آدم توهین کنن و آدم از هر چیزی خسته کنن کارشون فقط تمسخر آزار اذیت و گیر دادن و سرک کشیدن تو زندگی نه تنها خودت کل فامیل و خانوادت

اگه بخام بگم از صبح تا شب میشه و بدگویی عادت اوناست خودم مثل اونا نمیکنم 

ولی خدا شاهد از وقتی پام گذاشتم وسط اینا از همه چی بدم آمده افسرده شده کلا زندگی برام معنی نداره فقط برای خودم و دل خودم زندگی میکنم 

ولی خب حقیقت اینه من تحت تاثیر اینا قرار گرفتم باید خودم بکشم عقب برگردم به خود واقعیم بیخیال همه 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نصیب نکنه آدم وسط یه مشت بیشعور باشن که به  شعور آدم توهین کنن و آدم از هر چیزی خسته کنن کا ...

احسنت

باریکلا بسپارشون به خدا

با خدا معامله کن بگو من به خاطر تو جلو همه وایمیسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احسنت باریکلا بسپارشون به خدا با خدا معامله کن بگو من به خاطر تو جلو همه وایمیسم

از خدا خواستم بابام خوب بشه تمام نماز و روزه ها میگیرم و قضا هاش بجا میارم ولی نشد ....اما مدتی میگم کاش من نماز می‌خوندم و روزه می‌گرفتم شاید دعا هام می‌گرفت 😔

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
خدا نصیب نکنه آدم وسط یه مشت بیشعور باشن که به  شعور آدم توهین کنن و آدم از هر چیزی خسته کنن کا ...

بعدم به بچه ات فک کن بیخیال اونا باش اگه انقد حرص بخوری بچه ناآرام میشه ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعدم به بچه ات فک کن بیخیال اونا باش اگه انقد حرص بخوری بچه ناآرام میشه ها

سر دخترم همین بساط داشتم رفتم برای طلاق اون موقع بخاطر بابام کوتاه آمدم ولی دقیقا تو این اوضاع روحی روانی من بازداری هم هست باز شوهرم دعوا کرد رفت قهر گفتم دیگه برنمگردم بخت خسته شدم ازش و از این زندگی 

از خدا خواستم بابام خوب بشه تمام نماز و روزه ها میگیرم و قضا هاش بجا میارم ولی نشد ....اما مدتی میگم ...

گلم نماز روزه واجب شرعیه ما هیچکدوم حق نداریم برای خدا شرط بزاریم که بخونیم یا نه 😄

ولی بهت قول میدم اگه بابات بیان به خوابت اولین حرفشون همینه که نمازاتو بخون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سر دخترم همین بساط داشتم رفتم برای طلاق اون موقع بخاطر بابام کوتاه آمدم ولی دقیقا تو این اوضاع روحی ...

به نظرم یه مشاوره هم برید دوتایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم نماز روزه واجب شرعیه ما هیچکدوم حق نداریم برای خدا شرط بزاریم که بخونیم یا نه 😄 ولی بهت قول می ...

درسته ولی ما هیچ کدوم نمیخوندیم اشتباه از ماست ولی خواستم بگم خدایا سخت‌ترین کار برام همین ولی انجام میدم 

به نظرم یه مشاوره هم برید دوتایی

مشاوره رفتم ۱۱ سال 

کلا گفت قبل ازدواج میومدی میگفتم این مرد بدرد زندگی نمیخوره چون هنوز بچه خونه باباش و نمیخاد مسولیت شمارو گردن بگیره و درست نمیشه چون باهاش صحبت میکردن می‌گفت من همینم خیلی احمق که زندگی خودش نابود میکنه منم کم نساختم ولی خستم بابام که نیست دیگه پشتم بهش گرم باشه 

درسته ولی ما هیچ کدوم نمیخوندیم اشتباه از ماست ولی خواستم بگم خدایا سخت‌ترین کار برام همین ولی انجام ...

میدونم وقتی آدم به آخرش میرسه خیلی حرفا میزنه

بار هایده من خدا رو تهدید کردم

بعدش که فکر کردم کلی به خودم خندیدم😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشاوره رفتم ۱۱ سال  کلا گفت قبل ازدواج میومدی میگفتم این مرد بدرد زندگی نمیخوره چون هنوز بچه خ ...

عزیزم خدا کمکت کنه

اگه بخوای بری بچت چی میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم وقتی آدم به آخرش میرسه خیلی حرفا میزنه بار هایده من خدا رو تهدید کردم بعدش که فکر کردم کلی ...

تجربه تلخی بود فکر کن الهی شکر من هیچ تجربه نداشتم یادم کلاس ۵ ابتدایی بودم مادر بزرگم فوت شد که پیر بود 

اصلا باورت نمیشه عذاداری بلد نبودیم همه مون شوکه بودیم 

عزیزم خدا کمکت کنه اگه بخوای بری بچت چی میشه؟

دخترم با منه این دومی الهی سالم دنیا بیاد با من 

اون بچه ها براش اهمیت ندارن الان ۱۰ روز بیشتر فکر کنم نه خبری ازش نه مهم براش 

مامانم میگه تو هیچ بارداری بچه که نیس هنوز هیچ این دختر ۵ ساله چی ؟ گفتم مامان ول کن آدم که آدم نباشه پست باشه تحمل کردنش ۱۱ سال شده توف لعنت به خودم