2777
2789
عنوان

از چند سالگی با پسر دوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 58 پست
حالا چرا دوست نبودنشون برمیخوره  ب شما ...مگ ننگ بوده؟؟!؟؟ خودت جوری میگی که بدبخت ها انگاری دو ...

عزیزم به من بر نمیخوره.ننگم نمیدونم اما اختیار تاپیکمو داشتم راجب موضوع دوستی زدم شما چرا بحث داری؟

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

در چهارچوب و حفظ حریم و شخصیت چرا باید هرزگی باشه چقدر فکرت مریضه ؟!؟ تو خوبه ک دوست نشی چون گمونم ب ...

دقیقا حرفه منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به من بر نمیخوره.ننگم نمیدونم اما اختیار تاپیکمو داشتم راجب موضوع دوستی زدم شما چرا بحث داری؟

ب خدا بحث ندارم گل من فقط فکر کنم بد برداشت شد نظرم 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
حالا چرا دوست نبودنشون برمیخوره  ب شما ...مگ ننگ بوده؟؟!؟؟ خودت جوری میگی که بدبخت ها انگاری دو ...

عزیزم عذر میخوام اگ حرفه منو بد برداشت کردی آخه میدونی بعضیا میان یه جوری میگن که انگار اونایی که دوستن ناپاکنو

ب خدا بحث ندارم گل من فقط فکر کنم بد برداشت شد نظرم 

عب ندارع قشنگم این خانم اعصابه منو بهم ریخت

کی گفته به من برخورده..به شما بیشتر برخورده انگار .من از اون زمان حرف نمیزنم کاری ام ندارم قبلا چطوری بوده..درحال حاضر عادیه اینچیزا ازدواج سنتیو این چرتو پرتا هم وقتش گذشته عهد بوق نیست که دو نفر که همو نمیشناسن ازدواج کنن یه عمر برن زیر یه سقف 

عزیزم عذر میخوام اگ حرفه منو بد برداشت کردی آخه میدونی بعضیا میان یه جوری میگن که انگار اونایی که دو ...

آهان آره همین الان هم یک عده همین فکر کردند من اتفاقا موافق هستم ...

ب خدا الان میرند یکم ک بعد میفهمنند بهم نمی‌خورند راحت جدا می‌شند ....بهتر ازاون روش سنتی هست که اصلا نه زنگ نه پیام نه رفت و آمد .....من میگم همسرم ۶سال اومد و رفت شناختم اگر نه شاید اصلا زندگیم ب ۲نمیکشید چ برسه ۱۲ 

خیلی الان بهتره 

منتهی میدونی اگر طلاق و ضربه ها زیاد شده چون اشتباه و ناسالم پیش میرند اگر نه دوستی در چهارچوب درستش تاثیر زیادی تو رابطه مستحکم داره حتی مشاور ها هم این روابط تایید میکنند ک یک مدت آشنایی خیلی تاثیر گذار است 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
آهان آره همین الان هم یک عده همین فکر کردند من اتفاقا موافق هستم ... ب خدا الان میرند یکم ک بعد میف ...

دقیقا ... من خودم چهار چوب دارم تو رابطم اومده میگ این رابطه هرزگیه

عزیزم عذر میخوام اگ حرفه منو بد برداشت کردی آخه میدونی بعضیا میان یه جوری میگن که انگار اونایی که دو ...

من عذر میخواهم گلم فکر کنم نظرم بد برداشت شد سو تفاهم شد 

دقیقا ... من خودم چهار چوب دارم تو رابطم اومده میگ این رابطه هرزگیه

اینها روابط ب س ک س سریع وصل میدندهل اند بیخیال 

من از ۲۱ تا ۲۴ دوران دانشجویی با یک نفر لانگ دیستنس،جوگیر ازدواجی و اینا😁حالا طرف رو سرجمع سه بار بیشتر ندیدم.بعد از اون دیدم الکی الکی داره جدی میشه خودم کات کردم.بعد از اون تا ۲۷سالگی خواستگارای سنتی و معرفی و اشنایی هایی که باب میلم نبودن هیچکدوم.۲۷ وارد یک رابطه شدم که هم زمان مناسب واسه شناخت داشتم و هم رابطه ی خوبی از اب دراومد وبه نتیجه رسید

کار خوبه خدا درست کنه💫