2777
2789
عنوان

از چند سالگی با پسر دوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 58 پست
بعضیا یه جور میگن دوست نبودم هیچوقت انگار مدال افتخار باید بدیم ..اون دوران گذشت دیگه الان یه چیز عا ...

همینا میان تاپیک میزنن دعا کنید شوهر برامون بیاد 

نمیدونن دیگه ازدواج سنتی داره منسوخ میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت با پسر دوست نبودم و از این بابت خوشحالم 

تاپیک اشتباه اومدی...البته خب مسلما باید موقعیتشم پیش میومد دیگ😂🤣

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

عزیزم هر کس یه دیدگاهی داره..پس چه لزومی داشت که بیای تو تاپیک

دوستایی داشتم که از این دوستی ها ضربه ی روحی خوردن،پسر رفت و ازدواج کرد

اونوقت دوستانم مجرد موندن

و دیگه کم کم باید قید ازدواج بزنن

اینا رو گفتم که بدونید تمام پسرها بگیر نیستن

اکثرا بعد دوستی میرن دختر پاک میگیرن

دوستایی داشتم که از این دوستی ها ضربه ی روحی خوردن،پسر رفت و ازدواج کرد اونوقت دوستانم مجرد موندن ...

عزیزم خودم بهتر میدونم اما من که این تاپیکو زدم کاملا موافق هستم با این موضوع نیاز نیست فاز منفی بدی...

عزیزم لزومی نداره انقد توضیح بدی پس تاپیک اشتباه اومدی چون عنوان تاپیک مشخصه

حالا چرا ناراحتت کرد 

همه ک نباید دوست پسرشون شوهرشون باشه 

یا داشته باشند 

من هم نداشتم تنها  پسر همون همسرم بود ک زندگیم بود و اومد ازدواج کردیم 

سوال خودت بود ....

منتهی چون دوست پسرم نبوده ظاهراً برخورد فکر کنم بهت تعجب کردی خیلی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
تاپیک اشتباه اومدی...البته خب مسلما باید موقعیتشم پیش میومد دیگ😂🤣

بهترین کیسی که هر دختری آرزو داره بیاد خواستگاریش برای من اومد

میدونی چرا ؟

خانواده ی سرشناس،خوشنام و تحصیل کرده دارم

خودمم خداروشکر هیچی کم ندارم

هیچ وقت ارتباطات با جنس مخالف برای دوستی رو در شأن خودم و خانواده ام نمی‌دیدم

چون این روابط هرزگی میدونم

حالا چرا ناراحتت کرد  همه ک نباید دوست پسرشون شوهرشون باشه  یا داشته باشند  من هم ...

عزیزم تعجب نداره فقط خوشم نمیاد راجب موضوع بی ربط تو تاپیکم صحبت شه...عنوان تاپیکم مشخصه فقط کساییو گفتم که دوست شدن

دوستایی داشتم که از این دوستی ها ضربه ی روحی خوردن،پسر رفت و ازدواج کرد اونوقت دوستانم مجرد موندن ...

دختر پاک دیگه چیه .یعنی با دوستی دختر میشه ناپاک😂 .پسره دوست دختر خودشو نگیره تهش میره دوست دختر یکی دیگرو میگیره 

بهترین کیسی که هر دختری آرزو داره بیاد خواستگاریش برای من اومد میدونی چرا ؟ خانواده ی سرشناس،خوشنا ...

منم از یه خانواده کاملا اصیلو سر شناسم و زیره نظره خانواده دوستم...اینکه اینجور روابطو هرزگی میدونی...هرزه ذهنه خرابته دلیل نمیشه به دیدگاه کسی توهین کنی

بعضیا یه جور میگن دوست نبودم هیچوقت انگار مدال افتخار باید بدیم ..اون دوران گذشت دیگه الان یه چیز عا ...

حالا چرا دوست نبودنشون برمیخوره  ب شما ...مگ ننگ بوده؟؟!؟؟ خودت جوری میگی که بدبخت ها انگاری دوست شدنشون زشت بوده ..... خودت داری میگی عادی شده الان ... مگ بد بوده  اون زمان هم....خیلی ها دوست بودن همون زمان ازدواج  کردند ....هردو افتخاری نداره والا 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
بهترین کیسی که هر دختری آرزو داره بیاد خواستگاریش برای من اومد میدونی چرا ؟ خانواده ی سرشناس،خوشنا ...

در چهارچوب و حفظ حریم و شخصیت چرا باید هرزگی باشه چقدر فکرت مریضه ؟!؟ تو خوبه ک دوست نشی چون گمونم ب هرزگی فکر میکردی برا تو هم بهتر که نشدی چون فکرت جاهای دیگ کشیده می‌شده ؟!؟ نه عزیزم بزرگ شو .... دوستی و روابط سالم هم زیاده عزیزم حتی زیر نظر خانواده ها  سریع ب هرزگی وصل نکن