ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
بهترین کیسی که هر دختری آرزو داره بیاد خواستگاریش برای من اومد میدونی چرا ؟ خانواده ی سرشناس،خوشنا ...
منم از یه خانواده کاملا اصیلو سر شناسم و زیره نظره خانواده دوستم...اینکه اینجور روابطو هرزگی میدونی...هرزه ذهنه خرابته دلیل نمیشه به دیدگاه کسی توهین کنی
لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱
بعضیا یه جور میگن دوست نبودم هیچوقت انگار مدال افتخار باید بدیم ..اون دوران گذشت دیگه الان یه چیز عا ...
حالا چرا دوست نبودنشون برمیخوره ب شما ...مگ ننگ بوده؟؟!؟؟ خودت جوری میگی که بدبخت ها انگاری دوست شدنشون زشت بوده ..... خودت داری میگی عادی شده الان ... مگ بد بوده اون زمان هم....خیلی ها دوست بودن همون زمان ازدواج کردند ....هردو افتخاری نداره والا
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
بهترین کیسی که هر دختری آرزو داره بیاد خواستگاریش برای من اومد میدونی چرا ؟ خانواده ی سرشناس،خوشنا ...
در چهارچوب و حفظ حریم و شخصیت چرا باید هرزگی باشه چقدر فکرت مریضه ؟!؟ تو خوبه ک دوست نشی چون گمونم ب هرزگی فکر میکردی برا تو هم بهتر که نشدی چون فکرت جاهای دیگ کشیده میشده ؟!؟ نه عزیزم بزرگ شو .... دوستی و روابط سالم هم زیاده عزیزم حتی زیر نظر خانواده ها سریع ب هرزگی وصل نکن