2777
2789
عنوان

بیاین راز های شغلتونو بگین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 83 پست
عزیزم کار دوستای اسی رو نمی‌دونم  ولی یکسری قرص ها هستن که بهشون میگن دارونما ویه جورایی با ای ...

آره یه جورتلقین برابیماراست.منم شنیدم.ولی نه اینکه همشون اینطورن

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیات علمی دانشگاهم.برای هر ترم سوال جداگانه طرح نمیکنم. یکی دو سری سوال دارم که یه کم عدداشو تغییر میدم و هر ترم همونا را میدم.فقط مواظبم سوالا دست بچه ها نیفته😅

تمرینهایی که به دانشجوها میدم را معمولا بررسی نمیکنم. صرف اینکه تحویل بدن کافیه. بچه ها فکر میکنن من میشینم راه حلهاشونو بررسی میکنم.😁

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
اینو من شنیدم دوستم یجا رفته بود برای ویزیت  عمل بینی یکی از کارمندای اونجا یواشکی بهش گفته بو ...

خب راستش یکم هم حق دارن

بالاخره دانشجو باید کسب تجربه‌ کنه یا نه؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

عشق من لطفا قبل از اینکه صحبت کنی یکم فکر کن! بله کاملا درسته همینو گفتم ایرادش؟ کارخونه میخوای؟ قر ...

حتما خانم دکتر مغزمو بکار میکشم

خانم دکتر زود عصبی میشی جانم 

خانم دکتر سعی کن بیشتر درس بخونی کمتر بیای اینجا تا دکتر واقعی بشی

مگه روان شناس هم قرص تجویز میکنه ؟! لیسانس روان شناسی چه به قرص 😂

نه اینجوریام نیست .. قرص های روان خارجی بهتره و تاثیرگذار . ولی وقتی پولش نیست . ایرانی میخرن . اونم تاثیر خودشو  داره بلاخره .

اسی کاش اینو نمیگفتی خیلیا همینطوری گارد و مقاومت دارن نسبت به روانپزشک و تراپی ولی واقعا نیاز دارن بهش...

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
کاش بعضیا بفهمن سرم تموم شد هوانمیرهههه

خیلی ها این رو نمی دونند

هفته پیش درمانگاه بودم پرستار رفته بود سرویس بهداشتی. تا بیاد مریض که یک دختر ۲۰-۲۱ ساله بود جیییییغ می کشید تو رو خدا کمکم کنید. الان هوا میره می میرم !
منم سرم تو دستم اونور دراز کشیده بودم هر چی گفتم اروم باش و فقط سرم رو ببند طوری نمیشه اصلا توجهی نمی کرد‌

تا خلاصه دکتره اومد بالا سرش یک نگاه عاقل اندر سفیه کرد و سرم رو از دستش کشید 

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 
خب راستش یکم هم حق دارن بالاخره دانشجو باید کسب تجربه‌ کنه یا نه؟ 

باید کسب تجربه کنه حتما

ولی بیمار حق داره بدونه و اینکه پول عمل را در حد یک پزشک فوق تخصص با تجربه نباید پرداخت کنه

اینش بده

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
گلم خیلی از بیماران روحی دارونما مصرف میکنند و حالشون خوب میشه این روش روانپزشک ها هست

درسته ولی استارتر نوشته تمام داروهایی که روانپزشکا تجویز میکنن بی تاثیر و الکیه

در حالیکه واقعا ما تو اشنا داریم تاثیر تجویز اشتباه دارو رو میبینم 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️