2777
2789
عنوان

بیاین راز های شغلتونو بگین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 83 پست
حالم بد کردی .. 

چرا؟؟؟

من هدفم اینه بچه ها تمرین حل کنند و یاد بگیرن اگه بخوام بشینم صحیح کنم هم وقت خودمو میگیرم هم نمره اونا کم میشه. 

برای امتحان هم وقتی هر ترم داری یه چیز ثابتی درس میدی و سوالا هم دست بچه ها نیست چه اشکالی داره تکراری باشه؟؟؟

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آماده حملات باش خخخ چند وقت پیش یه همچین تاپیکی بود  پشت پرده شغل‌ها خیلی دعوا افتاد اون تاپی ...

اره میدونم ولی برام مهم نیست

چون پدرم در سطح شهر کار میکنه نه اینکه پشت میز نشسته باشه و گاهی بخاطر عوض کردن کابل های تلفن تمام سر تا پاش ژلی میشه ک تلفن همین مردم درست شه یا خیلی خسته میشن بعضیا شعور ندارن باهاشون بدرفتاری میکنن بخاطر لباس کار یا به حالت دستوری باهاشون حرف میزنن و نگاه از بالا ب پایین دارن هرکی باشه بهش برمیخوره و اینام درست نمیکنن تلفنشونو یا قطعش میکنن حتی یبار چهارسال پیش ی مخابرات بابامو فرستاده بود یه ستاد انتخاباتی نماینده هه چون میدونست بابام طرفدارش نیست اجازه نداده بود کارشو کنه گفته بود توبلد نیستی 

بابامم به زوررفتهبود وصلش کرده بود گوشیم گزاشته بود در گوشش بوقش رو شنیده بود بعد سیم و تلفنو کنده بود اورده بود😂😂اینایی ک الان میان حرف مفت میزنن و چرت میگن خودشون به یه خواهر شوهر مادر شوهر نمیسازن اگه رفتن تو جامعه ک مردمو داغون میکنن😂😂برام مهمنیست هرچی می‌ن بگن گل قشنگم

اره میدونم ولی برام مهم نیست چون پدرم در سطح شهر کار میکنه نه اینکه پشت میز نشسته باشه و گاهی بخاطر ...

💔❤️🌺

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

حتما خانم دکتر مغزمو بکار میکشم خانم دکتر زود عصبی میشی جانم  خانم دکتر سعی کن بیشتر در ...

محمدی هستم سحر محمدی اسممو تو گوگل سرچ کنید  اینم عکسمه با عکسی که اومد براتون مقایسه کنید بعدم اون دکمه پایین صفحه رو بزنید و مارو با خداحافظی خوشحال کنید