2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 30 پست
اگه برم شوهرم نمیگه ببین چه پسری دارید طلاهاشو ک گرفتم بخاطر خواهرم الآنم آوردم خونتون خودشو اونوقت ...

شوهرت چند سالشه ؟ 

به نظرم چه رفتارش بچگانه است که طلا هاتو میبره 

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش گفتم چرا اینکار کردی میگه سیستم دفاعیه منه😒😒😒

خوب بگو سند رو بده من پاره کنم اینم بشه سیستم دفاعی من؛واقعا کارش زشته حالا میترسه تو از اون خونه بری وطلاهاتم ببری پس این بار اورد هر کدومو نیاز داشتی بنداز بقیه سو ببر بزار خونه مامانت بگو بهت اعتماد ندارم 

بخدا یه نیم ست سبک اونم از خرجیع ماهانه خودم گرفتم

اسی منو ببخش ولی سوهرت خیلی داغون هست 

خدا خودش کمکت کنه 

تازه فکر کنم نوزادم داری 

واقعا من بجای شوهرت خجالت کشیدم

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
ببین فایده نداره هر  دفعه ادمو میبینه خوشحالم باشه بازم تیکه میندازه مادرشم  میگه توو دلش ...

خوب اخلاقش این جوریه... به نظرم آدم ها رو همین جوری که هستن بپذیر و دوست داشته باش... ما خودمون رو نمی تونیم تغییر بدیم... می خوای اونو تغییر بدی.... این دعوا کش دادنش فقط خودت رو می سوزنی همین... برو..... بعدا کم کم شوهرتم طلا هات رو میاره... زندگی بچه بازی نیست

خوب اخلاقش این جوریه... به نظرم آدم ها رو همین جوری که هستن بپذیر و دوست داشته باش... ما خودمون رو ن ...

اخلاقش کند زده ب شخصیت و غرور زنش...آدم زنشو و بچه خودشو (فرقی نمیکنه زن هم شوهرشو)پیش هیچکس خورد نمیکنه...نتیجش میشه این سردی که من نسبت به شوهرم دچارش شدم...منی ک براش جونمو میدادم

اخلاقش کند زده ب شخصیت و غرور زنش...آدم زنشو و بچه خودشو (فرقی نمیکنه زن هم شوهرشو)پیش هیچکس خورد نم ...

حالا سردی بینتون.... با گزر زمان حل میشه.... وآشتی می کنین.... اما حق داری کار شوهرت اشتباه بوده.... اما تو باید گند شوهر تو جمع کنی وگرنه بدتر میشه

اخلاقش کند زده ب شخصیت و غرور زنش...آدم زنشو و بچه خودشو (فرقی نمیکنه زن هم شوهرشو)پیش هیچکس خورد نم ...

مردها فقط بلدند زندکی رو خراب کنن.... بلد نیستن بساژن.... تو باید با کلی مهارت یادش بدی...