2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیوندا رو ترجیح میدم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید

بنظر شما i20 یا کپچر

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید

چطور ماشینی بود اگه خواستین توضیح بدین

ماشین خیلی خوبی بود 

مسافرتای راه دور زیادی باهاش رفتیم 

البته برای ۸ یا ۹ سال قبل بود 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

I20 میخواین بخرین

بین پیکانتو میتسوبیشی میراژ ای بیست و کپچر یکیو انتخاب باید بکنم

نمیدونم کدوم همشونو‌ دوست دارم🥲

بین پیکانتو میتسوبیشی میراژ ای بیست و کپچر یکیو انتخاب باید بکنم نمیدونم کدوم همشونو‌ دوست دارم🥲

خوب I20 چون هم خرید و فروش هم قطعات بهتره بنظرم ولی با یه کارشناس خودرو بازم صحبت کنین 

بین پیکانتو میتسوبیشی میراژ ای بیست و کپچر یکیو انتخاب باید بکنم نمیدونم کدوم همشونو‌ دوست دارم🥲

و یه نکته ای اگه تازه گواهینامه گرفتین بنظرم از همون ماشینای ۲۰۶ و پراید کوییک تیبا استفاده کنید تا دستتون راه بیفته به هرحال تصمیم با خودتونه

پیکانتو هم خوبه ولی باز سلیقه شماس که مهمه ولی بنظرم بایه کارشناس خرید و فروش خودرو مشورت کنید و خودتون هم تحقیق کنید 

و یه نکته ای اگه تازه گواهینامه گرفتین بنظرم از همون ماشینای ۲۰۶ و پراید کوییک تیبا استفاده کنید تا ...

بله درسته اول باید ۲۰۶ ۲۰۷ بگیرم حیفه ماشین خارجیو خراب کنم ممنونم

بله درسته اول باید ۲۰۶ ۲۰۷ بگیرم حیفه ماشین خارجیو خراب کنم ممنونم

کاری نکردم اما بنظرم پراید و کوییک تیبا از ۲۰۶ و ۲۰۷ هم بهتره چون خرجش کمتره و خرید و فروششم بهتره بنظرم بازم سلیقه شما مهمه