2777
2789

الهی که به حق همین شب عزیزی که خدا به هممون داده

خدا یا هرچی زودتر جون من رو بگیره یا بابامو که حتی کلمه پدر برازندش نیست بهتره بگم این نامردو

هیچوقت اینطور از ته دل نفرینش نکردم اما امشب می‌خوام دیگه نباشه روی زمین 

الهی که یا جون دادنش رو ببینم همون طوری که داره جون منو میگیره

یا هم اینکه خودم بمیرم یک ثانیه راحت شم

خدایاااا فریاد به درگاهت بسمه هرشب گریه و اشک و زاری

مگر من چی می‌خوام از این نامردی که هم خیانت می‌کنه به مادرم هم روزگارمونو سیاه کرده

بجز غذایی که بهم میده چیکار می‌کنه که اونم پولای مادرم دستشه و از پول اونه 😭

خدایا خودت داری میبینی حتی لباسامم مادرم برام میگیره و خانواده مادریم

به کدوم گناه نکرده منو اینطور عذاب میدی خدا😭

فقط بهم بگو فقط بگو😭😭😭

کدوم پدری با بچه ۲۰ سالش که مریضه و هرروز قرص افسردگی میخوره اینطور بی رحم برخورد می‌کنه و بهش میگه الهی بمیری تو هیچ مرگیت نیست😭 کدوم پدری به دختر خودش که دستش به یه غریبه نخورده تهمت میزنه خداااا😭😭کدوم پدری به تنها دخترش سر اینکه یه ثانیه دیرتر جوابشو بدم میگه از مو آویزونت میکنم کدوم پدری وقتی میگم چشمام نمی‌بینه ضعیفه به بچش میگه الهی که چشماتو خدا بگیره 

خدایا من خستم بسه گریه های هرشبم😭

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دست پدرتو ببوس رسید به گوه بخور؟! 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.