2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکست

355 بازدید | 25 پست

فردا جشن عقد دوستم بود که خیلی پولدار و باکلاس بودن ' یکشنبه زنگ زد دعوتم کرد گفت بیایید منم گفتم باید با شوهرم صحبت کنم بعد اطلاع میدم. امروز ب اون یکی دوستم زنگ زدم کلی ذوق و شوق داشتم چی بپوشم موهامو چکار کنم ... کلی با شوهرم التماس ک حتما بریم راضی شد داشتم تعریف میکردم و به دوستم گفتم برات پول میزنم کارت هدیه براش بگیر چون من دو تا بچه دوقلو دارم ۲ساله نمیتونم برم بگیرم ...بعد قطع کردم زنگ زدم به دوستم ک ادرس تالار بفرست گفت ااا شما میایید بچه هاتم میاری به کسی نمیسپاری اخه فکر نمیکردم بیایی...اون لحظه جلو مامانم و خواهرم کلی دلم شکست خورد شدم نمیدونستم چجوری گوشی قطع کنم گفتم حقیقتش قطعی قطعی نیست بزار دوباره زنگ میزنم بهت میگم میاییم یا نه 

تو جشنش ۳۰۰نفر مهمانن یعنی هیچ کس بچه نداره 

من از روزی ک وضعم بد شد همه خوردم کردن تحقیرم کردن خیلی دلم شکست خیلی 

تو خدا نگید حق داشت بچه اذیت میکنه ک من قبول ندارم تو ی تالار با سیصد نفر ادم بچه من چقد مگه ب چشم میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال 

من عروسی دختردایی م بود زن دایی م ب مامانم گفت دخترتو‌ نیاری ها

حالا من چندسالم بود؟ ۲۴ 

اهمیت نده

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)
منم بودم بد ناراحت میشدم حق داری، 

میدونی من اصلا انتظار دعوت نداشتم ولی اینکه پیش خودش حساب کتاب کرده گفته میگم این پول ارایشگاه لباس و کادو نداره نمیاد منم از سر خودم وا کردم بعد فهمید من میام ناراحت شدم 

من خیلی تلاش کردم همه چی باهم جور بشه از صب دنبال لباسهام تو کمد و لباسهای بچه هام و کادو وو... بودم خیلی تو ذوقم خورد 

خیلی وقت بود با همه بدبختی ها گریه ام نمیگرفت عصبی میشدم گریه ام نمیگرفت ولی امروز گریه کردم

عزیزم ناراحت نشو اما الان خیلی جاها میگن بچه نیارین و کسایی ک نمیتونن بچه هاشونو جایی بذارن نمیرن خودشون. عروسی دوست صمیمیم بود منکه بچه ندارم اما دوتا دوست دیگه م بچه هاشونو ب مادرشون سپرده بودن تازه عروس اصلا تاکید نکرده بود بچه نیارین.حالا شما ب دوستت حق بده اما واسه دلخوشی خودت دست بچه هاتو بگیر ببر شام بیرون خوش بگذرون

میدونی من اصلا انتظار دعوت نداشتم ولی اینکه پیش خودش حساب کتاب کرده گفته میگم این پول ارایشگاه لباس ...

میگم دیگه حدت گفتی تعریف کردی چقدر تلاش کردی از صبح بعد این واسه خودش حسلب کتاب کرده واقعا حال بهم زنن این افراد 

آقا هستم 🚫.          💔😔