2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ناراحت نشو اما الان خیلی جاها میگن بچه نیارین و کسایی ک نمیتونن بچه هاشونو جایی بذارن نمیرن خو ...

من وقتی زنگ زد گفتم بچه دارم ببخشید من نمیام یهو با صدای ناراحت گفت وای نه بیااا دیگه ...تو دلم گفتم شاید فکر میکنه واسه کادو نمیرم هرجور شده برم ک اینطوری فکر نکنه 

من وقتی زنگ زد گفتم بچه دارم ببخشید من نمیام یهو با صدای ناراحت گفت وای نه بیااا دیگه ...تو دلم گفتم ...

مشکل اینه از اول رک نگفته آخه این تعارف بازیا چیه. برو خوش،بگذرون زیادم عمیق نشو نصف اون هزینه رو ببر خرید عید کوچولو کن اصلا

من باشم دیگه نگاهم بهش نمیکنم بلک لیست و تمام

خیلی ناراحت شدم چند شب پیشااا هم برادر شوهرم اینها ماشین و خانه نو خریده بودن شوهرم گفت ما بعد شام میاییم بهتون سر میزنیم رک گفتن نه نیایید 

من دلم نمیاد اصلا کسی برنجونم 

حالاا اگه ادم نره تبریک بگه میگن از حسودیه بری اینجوری تر میزنن ب ادم

خیلی ناراحت شدم چند شب پیشااا هم برادر شوهرم اینها ماشین و خانه نو خریده بودن شوهرم گفت ما بعد شام م ...

چرا خودتونو کوچیک میکنید هی هرجا شد بریم بریم ولش کن بابا بشین تو خونه ات من ک زخم خورده ام شدید دیگه ب کسی محل نمیذارم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چرا خودتونو کوچیک میکنید هی هرجا شد بریم بریم ولش کن بابا بشین تو خونه ات من ک زخم خورده ام شدید دیگ ...

بخدا خانه مادرم بودیم شوهرم ب داداشش گفت میاییم پیشتون گفتم الان بگم نریم میگه ببین من با خانوادت خوبم تو با اونها بدی 

نمیفهمه ادم کوچیک نکنه

بخدا خانه مادرم بودیم شوهرم ب داداشش گفت میاییم پیشتون گفتم الان بگم نریم میگه ببین من با خانوادت خو ...

بذار چندبار کوچیک که شد خودش میفهمه با کیا نباید بپره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بذار چندبار کوچیک که شد خودش میفهمه با کیا نباید بپره

خیلی دلم گرفته امشب من حتی از کنار زباله گردها هم‌ک میخوام رد شم یکاری میکنم ک حس تحقیر شدن ی وقت بهشون دست نده انوقت ادمها ج راحت ادم تحقیر میکنن