saarire مدیر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9681 عنوان یارانه🙄🙄🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 18 پست دوستان دخترخالم اینا بخوان یارانشونو جدا کنن از پدرمادرا، تا چند ماه سوخت میشه ؟یا نه از همون ماه اول میاد حساب شوهرش؟ فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔 1402/12/09 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9681 ما جدا کردیم هیچیش نسوخت . دو ساعت وقت گذاشتم رفتیم دنبال کاراش ثبت سیستم شد بعدم سر موعد پو ... ای بابا نمیدونم بیچاره ها دستشون خیلی تنگه گفت بپرسم مطمئن بشه نمیسوزه الان بدتر گیج شد😂 فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
جوجه_فکلی عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1122 ای بابا نمیدونم بیچاره ها دستشون خیلی تنگه گفت بپرسم مطمئن بشه نمیسوزه الان بدتر گیج شد😂 آخرش که باید جدا کنند .ولی نمیسوزه .حالا اگرم سوخت ، ماه های بعد پول دیگه میره دست خودشون خوش اومدی به دنیام دخترکم😍
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9681 آخرش که باید جدا کنند . ولی نمیسوزه . حالا اگرم سوخت ، ماه های بعد پول دیگه میره دست خودشون&nbs ... الان ۲ ساله ازدواج کردن از اترس اینکه بسوزه جدا نکردن😂 میگه یه ماه هم یه ماهه فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
جوجه_فکلی عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1122 الان ۲ ساله ازدواج کردن از اترس اینکه بسوزه جدا نکردن😂 میگه یه ماه هم یه ماهه ای بابا عجب🤣🤣 خوش اومدی به دنیام دخترکم😍