2789
منم ۳ سال خوابگاه زندگی کردم .بعدشم ۲ سال هم هس خونه گرفتم دارم تنها زندگی میکنم با خانوادمم یه شهری ...

خیلیم عالی عزیزم موفق باشی ❤️

کاربری دست دو تا دوسته

البته نه اینکه اصصصلا مشکل خاصی به وجود نیامده این مدت ،خب چالش هایی بوده همیشه امااا همیییشه سعی کردم باهاشون مواجه بشم و خودم مشکلم رو تا جای ممکن حل کردم و نتیجتا پخته ترم شدم 

به هر حال من همییییشه از دوران نوجوانی هم تنها بودن دوست داشتم همیشه مثلا تو اتاق خودم بودم تو جمع نمیرفتم بالطبع الان که تنهام خیلی دارم لذت میبرم از تنهایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوستم شیرازه منم میخوام برم اونجا مامانم قبلا مخالف بود نمیدونم چرا دم عیدی با همه چی موافقت میک ...

خوشبحالتونن ایشالله خیلیییی بهتون خوش بگذره🩷

واسه منم دعا کن همچین موقعیتی برام پیش بیاد

از مشکلات تنهایی بخوام بگم 

به قول دوستمون که گفتن مریضی ... خب منم شده ساعت ۲ نصف شب شدید مریض شدم یا زنگ زدم اورژانس چون در اون حد بودم که اورژانس اومده یا در حدی بودم که تماس گرفتم آژانس اومده رفتم و برگشتم .آپارتمان موجه زندگی میکنم نگهبانی و ...وقتی هم میرم خونه اجاره کنم همیشه داداشی بزرگتری همرام میاد اینجوری در و همسایه هم همون اول حساب کار دستشون میاد به نوعی ..

خوشبحالتونن ایشالله خیلیییی بهتون خوش بگذره🩷 واسه منم دعا کن همچین موقعیتی برام پیش بیاد

خیلی ممنون عزیزم مامان من مخالف بود نمیدونم چرا دم عیدی با همه چی موافقت کرده ایشالا ک به هرچی آرزو داری برسی

کاربری دست دو تا دوسته

از مشکلات تنهایی بخوام بگم  به قول دوستمون که گفتن مریضی ... خب منم شده ساعت ۲ نصف شب شدید مری ...

بله عزیزم متوجهم خیلی ممنون از توضیحاتتون

کاربری دست دو تا دوسته

از مزیت هاشم بگم که خب بسییااار فراوونه 

ساعتی که دوست دارم از خواب پا میشم ساعتی که میخوام غذا میپزم و میخورم سافتی که بخوام میخوابم و اووووه کلا من مدلم اینجوریه که از این موارد لذت میبرم سکوت رو هم خیییلی میدوستم خیلی مزیت های دیگه 😍اصصصلا هم اهل دوست و رفیق نیستم کلا تنهایی رو دوست دارم اصلا هم نشده کسی رو دعوت کنم خونم من اینطوری زندگی رو دوست دارم اصلا هم حوصام سر نمیره ولی خب مربی هنری هستم و سرم همیشه با هنر گرمه ینی منظورم وقتم این طوری دوست دارم پر کنم ورزش و هنر و مسافرت که سفرهامم با توره و باز تنهایی🤩

از مزیت هاشم بگم که خب بسییااار فراوونه  ساعتی که دوست دارم از خواب پا میشم ساعتی که میخوام غذ ...

وای بیشتر ذوق کردم منو دوستم الان پشت تلفن کلی جیغ داد کشیدیم که دوباره پیش همیم قراره کلی خوش بگذره 😂😂😍

کاربری دست دو تا دوسته

چجوری  افزایش وزن پیدا کنم؟

قانون افزایش وزن (وزن ضربدر ۴۰ هست) 

جواب به دست اومده میشه کالری مجازت در روز 

اگه سختته اروم اروم کالریو افزایش بده تا به حد مجاز برسی.... 

تحرک زیادی هم نداشته باش یا اگه داری کالریتو افزایش بده، یه هفته امتحانی کالری شماری کن تا قلق خوردن زیاد دستت بیاد! کالری شمار: مانکن، زیره، کرفس و... که میتونی از بازار دانلود کنی. 

مصرف کربوهیدرات، پروتئین و چربی سالم رو ببر بالا

لیست خوراکی های سالم و چاق کننده: 

سیب زمینی، موز، انبه، مغزیجات، زیتون، مرغ و گوشت، انواع حبوبات، برنج، بادوم زمینی، غلات، آبمیوه، زرده تخم مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، انگور، خرما، شیر (بعضیاشون باعث افزایش اشتها هم میشن)  اگر میخوای صورتت هم تپل بشه ناشتا شیر و بادوم درختی مصرف کن. 

اگر میخوای در کنار افزایش وزن بدنت عضله ای بشه روزی ده دقیقه ورزش قدرتی برای محل مورد نظر کار کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اینجور زندگی پول فراوون و مهارتهای زیاد میخاد

عزیزم خودم مربی اسکیت بودم ولی ی ساله گذاشتم کنار میرم دوباره اونجا ادامه میدم و از لحاظ مالی اوکیم مامان و داداشم حمایتم میکنن

کاربری دست دو تا دوسته