2777
2789

دوستانی که ۴۰۲ نهایی دادن

بنظرتون اگه واسع نهایی فقط سوال تشریحی بخونیم اوکیه؟

چون یازدهمم و هنوز جدی تست نمیزنم 

کم تست زدم

خیلی از همکلاسی هام تمرکزشون کلا  رو تسته

ولی خب همونا هم تو امتحان های تشریحی مدرسه خراب میکنن 

البته که بعضی دبیرا سوالای مریخی میدن واقعا

نهایی شما هم مریخی بود؟

این تاپیک رو بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13088366/دهمی-ها-و-یازدهمی-ها-حتما-بیان-حرفای-مهم

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

سلام

ن

اول متن کتاب و تمارین رو مسلط شو و بعد تشریحی نمونه سوال حل کن(برا عمومی)

یرای تخصصیا هم کنکوری بخون و بعد از اینکه کنکوری مباحثو فول شدی همون کاری ک بالا گفتم بکن

امتحانا واقعاً واقعا جوری بود ک اگه خونده بودی میتونستی نمره عالی بگیری

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان دهمم پارسال نهایی نهم دادم معلما میگن باید کل کتابو بخونی و دلیلی که سوال نمیدن اکثرا اینه که معلوم نیست سوال چجور بیاد

بنظرم وقتی یه متنی بخونی حفظ نکن و مفهومی بخون و درک کن بعد سوال براش درار اگه نمینویسی تو ذهنت دربیار هم تستی جای خالی تشریحی.. 

سلام ن اول متن کتاب و تمارین رو مسلط شو و بعد تشریحی نمونه سوال حل کن(برا عمومی) یرای تخصصیا هم ک ...

اخه الان دیگه وقت تستی خوندن ندارم

فوقش بتونم در کنار تشریحی خوندن تست های کنکور از ۹۸ تا ۴۰۲ هم بزنم

اخه الان دیگه وقت تستی خوندن ندارم فوقش بتونم در کنار تشریحی خوندن تست های کنکور از ۹۸ تا ۴۰۲ هم بز ...

دقیقا چرا وقت ندارید؟

خب پس حداقل تست بزن ولی کمتر بزن

بنظرم برای نهایی حتی اگه شده ی کوچولو فضا برا تست زدن باز بذار، کمکت میکنه

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
دقیقا چرا وقت ندارید؟ خب پس حداقل تست بزن ولی کمتر بزن بنظرم برای نهایی حتی اگه شده ی کوچولو فضا ب ...

مرسی

سعی میکنم ولی واقعا آنقدر تنوع تیپ تست ها زیاده که سخت میشه به طور کنکوری جمعشون کرد 

اما خب میتونم برای هر درس حدود  ۲۰۰ تا تست بزنم 

منبع سوال تشریحی خوب سراغ دارید؟

و اینکه اگه خودتون ۴۰۲ بودین ،میشه بگید سوالاتش به سطح کنکور نزدیک تر بود یا کتاب

مرسی سعی میکنم ولی واقعا آنقدر تنوع تیپ تست ها زیاده که سخت میشه به طور کنکوری جمعشون کرد  ام ...

منبع بنظرم سوالات سال های قبل یا سوالات شبه نهایی پارسال کافیه

اگه درسنامه لازم دارید برید سراغ خیلی سبز و خیلی قهوه ای و ...

برای دانلود سوالاتم برید سایت کانون، ی قسمتی هست نمونه سوال یا ی همچین چیزی، کامللللل همه سوالا سال های قبل، سوالات دی ماه مدارس مهم ایران، سوالات شبه نهایی استان های مختلف رو با پاسخ گذاشته

سطح سوالات نهایی صدرصد ب کتاب نزدیکتر بود، ولی اگه کنکوری سعی کنی بخونی، مطالب رو معمولا بهتر میفهمی و حل کردن سوالات کتاب برات عین آب خوردن میشه

مثلا وقتی کنکوری میخونی، یسری سوالات خارج از کتاب هم باید بلد باشی و تست بزنی، بعضی وقتا یک نمره یا نیم نمره از اینجور سوالات تو امتحان نهایی میاد ک اگه کنکوری خونده باشی سوالو خیلی راحت جواب میدی، ولی اگه فقط کتاب خونده باشی ی کوچولو شاید کارت سخت تر بشه

البته اگه ی عالمه نمونه سوال نهایی و شبه نهایی حل کنی از پس اینجور سوالات هم بر میای

ببخشید طولانی شد😅😅

منبع بنظرم سوالات سال های قبل یا سوالات شبه نهایی پارسال کافیه اگه درسنامه لازم دارید برید سراغ خیل ...

مرسییی عزیزم

یازدهم که قبلا نهایی نبوده و سوال نهایی سال قبل نداره بر خلاف دوازدهم 🫠 ،قبل از سال ۹۵ نهایی بوده که اون موقع هم سوال آسون داده بودن

حتما این تشریحی ها که گفتید رو میخونم

اگر شد تستی هم کار میکنم)ولی تست های کنکور ۴ سال اخیر رو حتما میزنم که مربوط به یازدهمه

بازم ممنونم بابت توضیحات و راهنمایی هات

مرسییی عزیزم یازدهم که قبلا نهایی نبوده ،قبل از سال ۹۵ نهایی بوده که اون موقع هم سوال آسون داده بود ...

آره من ی دقه حواسم پرت شد فکر کردم دوازهمید😁

قربونت عزیزم، سوالی داشتی در خدمتم♥️