2777
2789
عنوان

کیا تو سن کم ازدواج کردن بیان

426 بازدید | 23 پست

خوبه یا بد؟

الان از زندگیون راضی هستین؟

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

اگه دخالت های مادرشوهر و خواهر شوهر فاکتور بگیرم شوهرم عالیه خیلی ازش راضیم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سن کم از نظر من میشه ۲۰ تا ۲۳ ساله واسه ازدواج

اگه منظورت ازدواج تو ۱۴یا۱۵ سالگیه که باید بگم به خودت بیا دخترجان

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
سن کم از نظر من میشه ۲۰ تا ۲۳ ساله واسه ازدواج اگه منظورت ازدواج تو ۱۴یا۱۵ سالگیه که باید بگم به ...

17 سالمه خواستگار دارم

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

الان میگن آره الحمدلله راضی هستم 

الحمدالله راضی هستیم

هر زندگی پستی بلندی داره همه آدما هم بی عیب نیستن

گل بی خار فقط خداست

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
17 سالمه خواستگار دارم

نکن دختر نکن

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!