سه نفرو میشناسم از نزدیک که ازدواج کردن یکی هفده یکی شونزده یکیشون که حدا شد اون یکی دیگه هم یکبار داشت دردو دل میکرد میگفت بابامو نمیبخشم تو سن کم شوهرم داد با اینکه به نظر می اومد شوهرش آدم خوبی باشه. البته فکر میکنم چون جلوی پیشرفته اش گزفته شد تاره ۲۸سالگی وارد دانشگاه شد به استادا نکاه مبکرد می گفت من الان باید جای اونا باشم نه تازه دانشجو. سومی هم راضیه کلا از اونایی بود که هدفی تو زندگی نداشت شوهر کردن براش بس بود.
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
خودم الان اذیت میشم تو خونمون وضع مالیمون خوب نیست بخاطر همین میخوام اینکارو بکنم
اصلاها گلم من بابام وضعیت مالیش خوبه ولی اصلا یک گرون پول بهمون نمیده گلم به ۲۹ ساله شدم حتی اون روز خواستگار کارمندبانک داشتمرد کردم من میخوام از کنکور ارشد قبول شم بعد بیام بعد ار دوسال معلم دولتی ابتدایی شم اطرافیان دایی خاله ها هم آنقدر بابت ازدواجم وشغلم تیکه شنیدم حتی ازدواج هم نکنم هم مهم نیس به فکر پیشرفت باش ولی باز خود دانی بعد نیایی پشیمون بشی