2777
2789
عنوان

یه سوال واجب

115 بازدید | 24 پست

بچه ۴م باردارم سونو گرافی رفتم کیسه بارداری هس اما جنین داخلش نیس ۶هفته دارم جنسیت زده دختر بنظرتون دیگه دختره کسی تابحال اینجور شده؟۳تا دختر دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلفری دادی ؟

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
بله

😐 کجا تاثیر داره دیگه 

داره میگه گفته دختر چطوری پسر میشه با گرمی

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
سلفری چیه؟

یه ازمایشه که جنسیت جنینو میگن . اگه سلفری ندادی پ از کجا تو ۶ هفته میگی دختره ؟

ازمایش ندادم اما سونو نوشته دختره

کدوم سونو تو ۶ هفته جنسیتو مشخص میکنه اخه ؟ 😑

ازمایش ندادم اما سونو نوشته دختره

اخه جنینه ۶ هفته چی داشته که فهمیده جنسیتشو زر زده بابا الان که معلوم نیست ۱۲ هفته به بعد مشخص میشه