2777
2789
عنوان

چرا همه پسرا ترک تحصیل کردن ؟!!!!

324 بازدید | 12 پست

واقعا نمی فهمم چرا آخه 

هرکس بهم برمیخوره می پرسم دانشجویی یا نه میگه ترک تحصیل کردم !

نمی فهمم آخه چرا واقعا ؟! همشون ام میگن درس به جایی نمی رسونه مارو ! یکمم با خودشون نمیگن شاید اونا عرضه نداشتن برسن به جایی ! شاید اونا ضعیف بودن !

من همیشه برام سطح فهم و شعور طرف اولویت داشته و داره اما این تحصیل کرده بودنم برام خیلی مهمه چون خودمم دارم زحمت می کشم تا مدرک بگیرم و کار خوب داشته باشم 

برای شما چی ؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ؟ پس اگه کسی فوق یا ارشد هم داشته باشه و دیگه ادامه نداده باشه هم جزو ترک تحصیل هاست؟

نه بابا ترک تحصیل منظورم اینه دیپلم گرفته ول کرده طرف 

الان اکثرا این شکلین 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

اتفاقا همه دانشگاه میرن یا دیپلم گرفتن ترک تحصیلی کمه شاید اطراف تو اینجوریه

ترک تحصیل منظورم اینه دیپلم گرفته بعدش ول کرده دیگه ادامه نداده 

من کرجم توی این شهر شلوغ اکثرا این شکلین برام خیلی عجیب 

بین بچه های فامیل تنها کسی که دبیرستان می‌ره منم  

چه دختر چه پسر هیچکی دبیرستان نمیخونه 

همه راهنمایی ترک تحصیل کردن

غاری که از ورود به آن ترس داری ، حاوی همان گنجی است که به دنبال آن هستی

الان میدونی چندین نفر لیسانس و فوق لیسانس بیکار یا ابدارچی یا کارمند با حقوق ده تومن داریم؟ 

میدونی نماینده قزوین اون زنه دکتر فاطمه بیگی به یک فوق لیسانس در  جواب اینکه به من کار تو مرکز تحقیقات فلان بدید چی گفته؟ گفته تو برو طرفتو بشور و بچتو بزرگ کن ، میدونی الان تو همین سایت چندین نفر مدرک دارن و بیکارن؟ 

نه بابا ترک تحصیل منظورم اینه دیپلم گرفته ول کرده طرف  الان اکثرا این شکلین

یه بار یه کاربر حرف قشنگی زد که اویزه گوشم کردم ، یکی تاپیک زده بود که چرا خانم هایی که فرشته کوچولو تو راه دارن کم شدن ؟ یکی ریپلای زد که اگه میخوای اونا رو ببینی برو توی مطب ها ماما ، اونا هستن ولی خب چون کمتر میبینی دلیل بر نبود اونا نیست. گاهی ادم چیزی رو کمتر میبینه بعد فکر میکنه که نیست یا کم هستن ولی خب اینطور نیست.

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
ترک تحصیل منظورم اینه دیپلم گرفته بعدش ول کرده دیگه ادامه نداده  من کرجم توی این شهر شلوغ اکثر ...

خوب اون ترک تحصیل نیست.

حالا تو درس خوندن چی هس مگه؟

من خودم میخونما ارشد هم هستم

ولی برا پسر به درد نمخوره 

یا باید دکتری بخونی یا به درد نمخوره کلا