_viola_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 4948 عنوان بجای معذرت خواهی قهر میکنه! 122 بازدید | 5 پست تا حالا به شخص این چنینی برخورد کردین؟ که رفتار بد نشون میده، ناراحتت میکنه، بعد که فهمید ناراحت شدی فورا میره تو لاک قهر که عذرخواهی نکنه!از نظر روانشناسی چیزی در مورد اینجور اشخاص میدونین؟؟ ⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن 1402/12/09 | 10:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 لوسو خودخواههاز بچگی با قهر به هر چی میخواسته رسیده بد عادت شدهدو بار ک به قهرش توجه نکنید میبینه حناش پیش شما رنگی نداره درست میشه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
_viola_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 4948 لوسو خودخواهه از بچگی با قهر به هر چی میخواسته رسیده بد عادت شده دو بار ک به قهرش توجه نکنید میبین ... دقیقا👍 ⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
_viola_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 4948 شوعر گاو من همینه دقیقااا مردا گاون واقعا...مال منم گاوه ⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن