_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 عنوان کمر درد شدید بخاطره پریود نشدنم😭💔چرا پریود نمیشم؟ 2084 بازدید | 62 پست نزدیکه ۳ سال درمان کردم چند وقته درمان نمیکنم دکترا نمیگن دقیقا چمه کوچیک ترین تغییری نکردم تو این چند سال چیکار کنم؟😔💔فکر کنم مشکلم هورمونیه و تخمدان نیست عکسه ازمایشامو بزارم بلدین تفسیر کنید؟ خیلی درد دارم😭💔مجردم این کاربری تعلیق شده. 1402/12/09 | 06:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 اب زرشکو رازیانه بخور امروز جواب گرفتم ازشون مشکلم هورمونیه با این چیزا جواب نمیگیرم اصلا😭😭😭💔💔مرسی عزیزم.کلن قفل کردم اگه امپوب نزنم دارو نخورم ب هیچ عنوان پریود نمیشم😔💔 این کاربری تعلیق شده.
hamjan عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4129 مشکلم هورمونیه با این چیزا جواب نمیگیرم اصلا😭😭😭💔💔مرسی عزیزم. کلن قفل کردم اگه امپوب نزنم دارو ... یه تکونی بده ب خودت برقص وززش کن دمنوش بخور بد جواب نگرفتی بیا هرچی خاسی بگو خدا ؟ ❌️ شیطان ؟ ✅️
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 یه تکونی بده ب خودت برقص وززش کن دمنوش بخور بد جواب نگرفتی بیا هرچی خاسی بگو ورزشکارم تکواندو کارممم وزنم ۴۷ گلم واسه این چیزا نیست مشکله من هورمونیه این چیزا روش تاثیری نداره😭😭😭💔 این کاربری تعلیق شده.
hamjan عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4129 ورزشکارم تکواندو کارممم وزنم ۴۷ گلم واسه این چیزا نیست مشکله من هورمونیه این چیزا روش تاثیری نداره😭 ... هورمونای مردانه ات و با دمموش اینا بیار پایین خودارضای نمیکنی؟😐😂 خدا ؟ ❌️ شیطان ؟ ✅️
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 هورمونای مردانه ات و با دمموش اینا بیار پایین خودارضای نمیکنی؟😐😂 چ دمنوشایی مناسبه؟ چی بخورم خوبهه؟ن نمیکنم ولی اون ک خونو زیاد میکنه شنیدم این کاربری تعلیق شده.
hamjan عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4129 چ دمنوشایی مناسبه؟ چی بخورم خوبهه؟ ن نمیکنم ولی اون ک خونو زیاد میکنه شنیدم پنج انگشتی تخم کتان ، نعنا و پونه و چای سبز کلا یه سر برو داروگیاهی معتبر که دکترم داره راهنماییت کنه چی خون و زیاد میکنه؟؟؟ خدا ؟ ❌️ شیطان ؟ ✅️
جهان۵ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 15655 قدیمی ها برای تنظیم پریود سه شب پشت سرهم حنا میزاشتن روی موهای سر.تجربه داره دوستم بعد از ۶ ماه که پریود نمیشد ، درست شد. شک نکن .
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 پنج انگشتی تخم کتان ، نعنا و پونه و چای سبز کلا یه سر برو داروگیاهی معتبر که دکترم داره راهنماییت کن ... آها مرسی🙃💗خودارضایی فکر کنم خونو زیاد میکنه نمیدونم.. این کاربری تعلیق شده.
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 قدیمی ها برای تنظیم پریود سه شب پشت سرهم حنا میزاشتن روی موهای سر. تجربه داره دوستم بعد از ۶ ماه که ... موهام طلاییه حنا بزنم قرمز میشه نمیتونم🥲💔مرسی عزیزم🙃💜 این کاربری تعلیق شده.
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 قدیمی ها برای تنظیم پریود سه شب پشت سرهم حنا میزاشتن روی موهای سر. تجربه داره دوستم بعد از ۶ ماه که ... حنای بی رنگ نداریم؟ چون رنگه موهامو دوس دارم نمیخام هیچ رنگی روش بره یا تغییر کنه! این کاربری تعلیق شده.
جهان۵ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 15655 موهام طلاییه حنا بزنم قرمز میشه نمیتونم🥲💔مرسی عزیزم🙃💜 امتحان نکردم اما بزن کف سرت شاید اونطور هم اثر کنه . اما بهترین کاره.
hamjan عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4129 آها مرسی🙃💗 خودارضایی فکر کنم خونو زیاد میکنه نمیدونم.. کدوم خری گفته این و بدشم چیزی که ازت میره همش مواد معدنی بدنته بدن کم میاره هورمونای مردانه ات هم میره بالا صد جور درد میگیری خدا ؟ ❌️ شیطان ؟ ✅️
_ریرا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3721 امتحان نکردم اما بزن کف سرت شاید اونطور هم اثر کنه . اما بهترین کاره. اها باشه عزیزم ممنون این کاربری تعلیق شده.