2777
2789
من یکیشون رو رفتم  همه ی پرسنل شاد و خوش تیپ و جوان بودن و یه اتاق واسه رئیس و بقیه هم اتاق های ...

اتاق های جداگانه برا چی بود؟

سوالی از رشته های رزمی بود بپرسید 🙃
اتاق های جداگانه برا چی بود؟

یکی واسه کارای سایتشون بود واسه تولید محتوا

یکی رئیس

بقیه م فکر کنم مشاوران جدا جدا اتاق داشتن و فکر میکنم مشاورا درصدی از معامله دریافت میکردن و بقیه کارمند بودند و حقوق مشخص

یه نفرم که بیرون اتاق ها یه میز و تلفن و...منشی بود

و مراجعین رو راهنمایی میکرد

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی واسه کارای سایتشون بود واسه تولید محتوا یکی رئیس بقیه م فکر کنم مشاوران جدا جدا اتاق داشتن و ف ...

متوجه نشدم هیچیش رو😐

یکی واسه کارای سایتشون بود واسه تولید محتوا یکی رئیس بقیه م فکر کنم مشاوران جدا جدا اتاق داشتن و ف ...

یه املاکی کارمند برا چیشه دیگه که حقوق بگیره 

یه املاکی کارمند برا چیشه دیگه که حقوق بگیره 

کارمند مثلا همون کسی که برای سایتشون مطلب تهیه میکنه و منشی

ولی مشاورانشون که معامله رو جوش میدن درصدی از مبلغ برمیدارن

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

کارمند مثلا همون کسی که برای سایتشون مطلب تهیه میکنه و منشی ولی مشاورانشون که معامله رو جوش میدن ...

خوده رئیس چکار میکرد پس

خوده رئیس چکار میکرد پس

مثلا نیرو میخواستن جذب کنن با متقاضی که اول یه فرم از منشی گرفته و پر کرده بود یه صحبت کوتاهی میکرد و اون تعیین میکرد که استخدام بشه یا نه

و قطعا نظارت رو کار کارمنداش

مثلا نیرو میخواستن جذب کنن با متقاضی که اول یه فرم از منشی گرفته و پر کرده بود یه صحبت کوتاهی میکرد ...

آخه نیرو واسه چی املاکی نیرو میخاد چیکار🙄