nana_1245 مدیر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 695 عنوان ملاک قد | مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 77 پست بعضیا براشون قد پارتنرشون خیلی مهمه انگارشما چطورین؟دوست دارین قد پارتنرتون بلند باشه یا کوتاه یا مهم نیس؟(این تاپیک جنبه سرگرمی داره) 🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 1402/12/09 | 00:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
broman_ww عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2240 ن تنها فشاری نمیکنن بلکه خودتو قهوه عی میکنن بدبخت ت تازه اومدی عاااا ع همون اولی پسندای کره عی &nbs ... اگه مردی شمارتو بده ببین با گوشیت چیکار میکنم. به نام خدایی کہ قیمت دیدارش مرگ است-
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 همون لی جونگ سوک روزی بالای 40 میلیارد درآمد داره که تو حتی اگه ننه باباتم بفروشی به ثروت و شهرت اون ... بخورش بابا😂امل ت ننه بابات لا خاکم کنی ع ن اینو نمیتونین بخورین برا باختش چند میلیارد میگیره بعد ت اینجا نشستی م یکسی😂فاز ک *شاخی گرفته اوب زاده یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 اگه مردی شمارتو بده ببین با گوشیت چیکار میکنم. مرد ک ن دخترم😂 ولی بیا09013425675** ننه هرکی نکنه ببینم چیکار میکنی پلشت یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک