2777
2789
عنوان

ملاک قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 77 پست
سعید عزت اللهی امیر حسین آرمان  یکم بگرد تو مدل های ایرانی جذاب میبینی  پیمود   ...

تازه میگ سعید جذابه؟

حالا همینارو رلاشونو میبینی🌝🌝😂

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
عقب افتاده خانوادته عزیزم پروفت پسره کل پروفا پسرا روبیکا ی دوره ای این بود این شخص تو عکس پسره فاز ...

طرف اصن مشخص نی پسره یا دختره چطور تصمیم میگیری پسره آخه 

منو سننه تو رو مننه 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کراش نصف ایرانه 🌝دیگ شما فیست خیلی قشنگه🌝🌝🌝خارجی بخوام بگم کلییی هست بابا ت نت بزن

کراش نصف ایران نی کراش شماست احتمالا😂 ..... 

از اون خیلی بهتره 

خارج که همه خشگلن

طرف اصن مشخص نی پسره یا دختره چطور تصمیم میگیری پسره آخه  منو سننه تو رو مننه

پروف نصف پسرا اوب *ی روبیکا بود میگم😂😔تا ۳سال پیش تا الان هس

لفظات ی نمه ع رده خارجه ها دیگه جایی نگو

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
کراش نصف ایران نی کراش شماست احتمالا😂 .....  از اون خیلی بهتره  خارج که همه خشگلن

😂😂🤣ی سر ب تاپیکا اسمش بزن تا ع * چیزه ینی خیت شی🌝😂 حالا فیس خودت چجوریه اینا ع نظرت زشتن؟😂🤣😔

سعید عزت اللهی امیر حسین آرمان  یکم بگرد تو مدل های ایرانی جذاب میبینی  پیمود   ...

امیر حسین آرمان ۱۸۲ هست قدش ۱۹۰ نیست که 

سعید عزت الهی هم از نظر من قیافـه به شدت مزخرف و جالـبی نداره 

مدل ایرانی زیر 185 هستن . والیباست ها بدترین چهره ها رو دارن 

بیاید قبول کنیم خوشگل 190 وجود نداره خواهرم

پروف نصف پسرا اوب *ی روبیکا بود میگم😂😔تا ۳سال پیش تا الان هس لفظات ی نمه ع رده خارجه ها دیگه جایی ...

حس میکنم 12 تا 15 سالـت باید باشـه اینجا زیر 18 سال ممنوع هست خواستم بگم بدونـی 

لفظام؟ عه جدی؟ بنظرت همین لفظا آدمو فشاری نمیکنن چون تو امتحان کردی ازت میپرسم؟

😂😂🤣ی سر ب تاپیکا اسمش بزن تا ع * چیزه ینی خیت شی🌝😂 حالا فیس خودت چجوریه اینا ع نظرت زشتن؟😂🤣😔

فیسم هر چی هست از قیافه خوکی کراش شما بهتره آبجی.... 

کراش ندیدی تو 

حالا این شخص خوشبخت کیه ، بگو سرچش کنم شاید باهم پریدیم اونور

ما از اون قیافه ها نداریم یه همچین خوشتیپایی بیاد بگیرتمون ** 

لی جونگ سوک 

و بوراک دنیز

حس میکنم 12 تا 15 سالـت باید باشـه اینجا زیر 18 سال ممنوع هست خواستم بگم بدونـی  لفظام؟ عه جدی ...

ن تنها فشاری نمیکنن بلکه خودتو قهوه عی میکنن بدبخت ت تازه اومدی عاااا ع همون اولی پسندای کره عی  دوس داری ن؟😂ک کپ افغانیان عزیزم خوش باش حتما خودتم شبیه افغانیایی دیگ

ن تنها فشاری نمیکنن بلکه خودتو قهوه عی میکنن بدبخت ت تازه اومدی عاااا ع همون اولی پسندای کره عی &nbs ...

کره ایی ها شبیه افغان باشن تو شبیه کدوم جونوری زیبای خفته؟ 

آره کاملا فشاری شدنشون معلومه🤣 

عه؟ نه بابا ؟ جدی ؟ یه وقت نکشیمون ؟ 

کره ایی جماعت هر چی باشه میدونم ریخت تو حتی اندازه ناخن پاشونم نمی ارزه 🥰🤣 

ن تنها فشاری نمیکنن بلکه خودتو قهوه عی میکنن بدبخت ت تازه اومدی عاااا ع همون اولی پسندای کره عی &nbs ...

همون لی جونگ سوک روزی بالای 40 میلیارد درآمد داره که تو حتی اگه ننه باباتم بفروشی به ثروت و شهرت اون نمیرسی بچه 

برو خودتو یه نگاه تو آینه بنداز که هروز همون لباسای تکراری تنته و سرگرمیت نی نی سایته🤣 برو خودتو قهوه نکن جایی هم از این حرفا نزن بگن کم داری بخاطر خودت میگم بیبی