2777
2789
عنوان

ملاک قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 77 پست
😐🤣چی میگیییی؟ مرد هرچی کوتاه تر باشه زشت تره دیگ قرار نشد گربه دستش ب گوشت نمیرسه بگه پیف پیف پیف ...

من منظورم مرد قد کوتاه نبود ، 

اتفاقا مرد قد کوتاه خیلی هم زشته 

مردای 175 تا 185 جذابن ولی از 189 به بالا ناموصن خیلی زشتن من خوشگل ندیدم انصافا 

البته تو کشور خارج دیدم جذاب هستن ولی ایران برعکسه.....

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
اره بابا تازه هر چی دماغ گنده تر شکم چاق تر و بوگندو تر هم بهتر🤣

چه سلیقه نابی داری اصن هوفف😂 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من منظورم مرد قد کوتاه نبود ،  اتفاقا مرد قد کوتاه خیلی هم زشته  مردای 175 تا 185 جذابن ...

من فک‌ کردم شما پسری ک میگی بیشتر از قد من برای مرد قشنگ تر نیس😐😂😂😂هی جبهه گرفتم

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
من فک‌ کردم شما پسری ک میگی بیشتر از قد من برای مرد قشنگ تر نیس😐😂😂😂هی جبهه گرفتم

من کجام شبیه پسره آخه😐 الدرخواست الشفاع 

البازکردن چشم کور 

پروفت پسره

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
فقط ایرانی باشه ، آره معرفی کن با اینکه میدونم نیست 

سعید عزت الهی

یوزر نیمت man و bro داره برای همین🤣

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
دختر مو کوتاه ندیدی ؟ جالبه خیلی عقب افتاده ایی آبجی ....

عقب افتاده خانوادته عزیزم پروفت پسره کل پروفا پسرا روبیکا ی دوره ای این بود این شخص تو عکس پسره فاز *ص شاخی نگیر 

وات د فا..... تو به اون میگی جذاب؟ شــت میرم بمیرم  کجاـش جذابه آخــه لامصب

کراش نصف ایرانه 🌝دیگ شما فیست خیلی قشنگه🌝🌝🌝خارجی بخوام بگم کلییی هست بابا ت نت بزن

فقط ایرانی باشه ، آره معرفی کن با اینکه میدونم نیست 

سعید عزت اللهی

امیر حسین آرمان 

یکم بگرد تو مدل های ایرانی جذاب میبینی 

پیمود

والیبالیست هامون 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
یوزر نیمت man و bro داره برای همین🤣

دهنـت .... نام کاربریمو دوست داشتم :))))  ذهنیتمو درباره نام کاربریم خراب کردی•-•