2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین بگین فولیکول ۱۷ خوب یا نه 🥲؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4143 بازدید | 52 پست
اتفاقا خودمم گفتم برام نزده ولی خب فک کنم چون فولیکولم کمه میگه تنبلی داری دکتر گفت که تنبلی دارم

ولی تو تاپیکت گفتی اسپرم همسرتون ضعیفه بهتره که اونو از الان تقویت کنی تا دوماه یا سه ماه که به نتیجه برسین انشالله

آره برو روز ۱۲ پریودی برو بهتره ک فولیکول غالب داری یا خیر.

فالیکول غالب چیه 

و رفتنی روز 12 سیکلم برم؟ 

من قبلا یه هفته پریود میشدم 

ولی ۳.۴ ماهی میشه که ۴ روز میشم  چراا

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایزش کوچیکه.بهت قرص میده بزرگ میشه بعد روز14پریودی واست آمپول آزادسازی میده اگه تا18برسه.

تیر ماه که اقدامی بودم یه دونه امپول داد زدم برای ازادسازی تخمک بود فک کنم ولی خب باردار نشدم🥹

فالیکول غالب چیه  و رفتنی روز 12 سیکلم برم؟  من قبلا یه هفته پریود میشدم  ولی ۳.۴ ...

باید بری دکتر عزیزم.واست سونو یا آزمایش هورمونی روز سوم پریودی بنویسه که مطمئن شی چرا اینطوری شدی.گاهی هم با افزایش یا کاهش وزن سریع هم اثر میذاره.یهو چاق یا یهو لاغر شی

ولی تو تاپیکت گفتی اسپرم همسرتون ضعیفه بهتره که اونو از الان تقویت کنی تا دوماه یا سه ماه که به نتیج ...

چیزی که خیلی قوی کنه میدونی چیه عزیزم 

اخه من به همسرم میگم کم چایی بخور بالآخره سردیه خو ولی گوش نمیده 

چیزی که خیلی قوی کنه میدونی چیه عزیزم  اخه من به همسرم میگم کم چایی بخور بالآخره سردیه خو ولی ...

داخل چایی دارچین و زنجبیل بریز بخور.خودتم بخور.گرمیجات خوبه براتون.سیاه دونه و عسل یه قاشق صبحا بخورید جفتتون

رفتی سونو آمپول داد؟یا نه همینطوری؟

نه گفتم که تو تاپیکم رفتم دکتر ماما  برای اقدام بعد آمپول داد سونو و آزمایشامم دید 

داخل چایی دارچین و زنجبیل بریز بخور.خودتم بخور.گرمیجات خوبه براتون.سیاه دونه و عسل یه قاشق صبحا بخور ...

باشه عزیزم 

کمکتو یادم نمیره هیچ وقت مرسی برای وقتی که گذاشتی 🙂♥️

داخل چایی دارچین و زنجبیل بریز بخور.خودتم بخور.گرمیجات خوبه براتون.سیاه دونه و عسل یه قاشق صبحا بخور ...

فقط سیاهدونه رو بکوبم یا لازم نیست 

فقط سیاهدونه رو بکوبم یا لازمب نیست 

نه سالم بخور بکوبی خوب نیست سمی میشه.بریز رو عسل با دندونت بشکون دونه هاشو بخور.اصلا نکوبی سعی کن چندتاشون با دندونت بشکونی.من که اینطوری میخورم

رازیانه رو هم دم کن بخور خوبه.نیم کوب کن دم کن ده دقیقه بعد روزی یه لیوان بخور.دونه رازیانه از عطاری ...

دارم رازیانه ولی اخه میگن که رازیانه پرولاکتین بود فک کنم اره پرولاکینو میبره بالا