2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین بگین فولیکول ۱۷ خوب یا نه 🥲؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4171 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید آزمایش هورمونی و تیروئید بدی روز سوم پریودیت.هزینشم زیاد میشه 800یا900تومن فکرکنم

بیمه دارم بیمارستان قطعا داره باید برم میلاد

اول باید برم دکتر برام بنویسه بعد برم 

فقط به نظرت دکتر عمومی مینویسه برام 

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️
بیمه دارم بیمارستان قطعا داره باید برم میلاد اول باید برم دکتر برام بنویسه بعد برم  فقط به نظ ...

ببر متخصص عزیزم.عمومی چرا آخه😑واسه خودت میگم.برو مشکلاتتون بگو انشالله که حل بشه.❤❤❤

ببر متخصص عزیزم.عمومی چرا آخه😑واسه خودت میگم.برو مشکلاتتون بگو انشالله که حل بشه.❤❤❤

نه عشقم نوشتنو میگم عمومی برام بنویسه آزمایشارو بعد برم بدم جوابشو به دکتر حسابی نشون بدم

نه عشقم نوشتنو میگم عمومی برام بنویسه آزمایشارو بعد برم بدم جوابشو به دکتر حسابی نشون بدم

میشه.ولی خیلی از متخصصان اینطوری قبول ندارن.یکبار دیگه مینویسن برات.پیش اومده ک میگم

میشه.ولی خیلی از متخصصان اینطوری قبول ندارن.یکبار دیگه مینویسن برات.پیش اومده ک میگم

باشه عزیزم 

متخصص داخلی دیگه اره