2777
2789
عنوان

مرد بی ایمان🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 67 پست
هااااااااااا متوجه شدی منظورم چه قومیتی هست....بخدا نون شب نداشتن بخورن صبح بلند میشد نماز بخونه ولی ...

دقیقا حالا بدتر از این اینه که من میشنوم بیرون خانما در مورد زن دوم گرفتن مردا میگن و میخندن 😐 در کل آدمای عجیبین 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
چه ربطی داره اون آدم ظاهرا و اسما دیندار بوده وگرنه دین کلی سفارش راجع به همسرداری داره. آدمی که دین ...

بله منم میگم آدم اول باید بفهمه که این دینا واسه چی اومدن .....دینا واسه این اومدن که انسانیت یاد بندگان خدا واسه بهتر زندگی کردن بدن....منم نگفتم دین سفارش نکرده میگم چشم بسته خیلی‌ها یه کلمه دینداری میزارن روخودشون مهم انسانیت هست که خواسته اول هر دینی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا ماهمسایمون نماز میخوند ولی سر کثیف کاریاش زنشم میزد....لطفا نگید کسی که ایمان داره دنبال کثیف ک ...

جنوبی منظورت خوزستان و اون طرفاست؟؟

یا استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان؟؟

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

با همسر صحبت کنید 

که تربیت تام بچه رو بدن به شما

و ایشون قسمت خودشون رو گردن بگیرن 

مثل بازی با بچه

بیرون بردنش 

و ...

سوال اعتقادی داشت هم بندازه گردن شما

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
خصوصی بهت میگم .جنجال نشه

نیازی نیست پیامتونا دیدم🙂

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

پاکشن کن

پاکش کردم عزیزم🙂❤️

سمت شماها من اومدم مردمشون خیلی دل پاکن وآزمایش خداشناسی هستن

🌹🙂❤️