خانم ها من شوهرم بی دین و ایمانِ ولی من اینطور نیستم چون الان باردارم فکر می کنم بعدا درباره تربیت بچه و اعتقادات بچه به مشکل بخوریم بنظرتون چه کاری میشه کرد که درباره اعتقادات بچه به مشکل نخوریم؟شما دیدین زن و شوهری که از نظر اعتقادی متفاوت باشن؟الان اعتقادات بچه شون به چه شکله؟
اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
خب این یعنی شما خیلی متعصب رو دین نیستید و میتونید منعطف باشید پس احتمالا در مورد بچه هم به مشکل نمیخورید
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
پیامبر گفتن که بچه هاتونو برای زمان خودشون تربیت کنین حرفی دارین به خودش بگین
اولا اینو حضرت علی گفتن نه پیامبر. و همون حضرت علی فرزندان خودشون رو همیشه بر اصول اسلام تربیت کردند. پیامبر هم در لحظات اخر عمرشون گفتن کتاب خدا و عترتم... منطور از این جمله اینه بچه ها رو با توانمندی های روحی و جسمی دوره خودشون بار بیارید مثلا الان ماشین بلد باشن سوار شن در حالیکه در گذشته نبوده.
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...