خانم ها من شوهرم بی دین و ایمانِ ولی من اینطور نیستم چون الان باردارم فکر می کنم بعدا درباره تربیت بچه و اعتقادات بچه به مشکل بخوریم بنظرتون چه کاری میشه کرد که درباره اعتقادات بچه به مشکل نخوریم؟شما دیدین زن و شوهری که از نظر اعتقادی متفاوت باشن؟الان اعتقادات بچه شون به چه شکله؟
اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
چه ربطی داره اون آدم ظاهرا و اسما دیندار بوده وگرنه دین کلی سفارش راجع به همسرداری داره. آدمی که دین ...
بله منم میگم آدم اول باید بفهمه که این دینا واسه چی اومدن .....دینا واسه این اومدن که انسانیت یاد بندگان خدا واسه بهتر زندگی کردن بدن....منم نگفتم دین سفارش نکرده میگم چشم بسته خیلیها یه کلمه دینداری میزارن روخودشون مهم انسانیت هست که خواسته اول هر دینی هست
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بخدا ماهمسایمون نماز میخوند ولی سر کثیف کاریاش زنشم میزد....لطفا نگید کسی که ایمان داره دنبال کثیف ک ...
جنوبی منظورت خوزستان و اون طرفاست؟؟
یا استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان؟؟
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
سمت شماها من اومدم مردمشون خیلی دل پاکن وآزمایش خداشناسی هستن
🌹🙂❤️